reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

ania, u mnie kreska wyglądała bardzo podobnie, też jakby jej nie było ;) pamiętam że oglądałam ją pod oknem i wpatrywałam się, bo ledwo była widoczna, no ale jednak była :)
jak dla mnie to wygląda na pozytywny test.

reklama
eve bardzo bym chciala zeby byc pozytywny :) zwlaszcza ze choruje na PCO i wiadomo ze wtedy trudniej zajsc;
jutro napisze co sie okazalo po wizycie u lekarza, a teraz czekam na meza zeby mu ten pokazac :)

aniu, kciuki trzymamy :) jeżeli to już rzeczywiście 2 miesiące od miesiączki i jej nie ma, to lekarz będzie w stanie na pewno coś ci powiedzieć :) dawaj znać co się okazało :)

a ja bylam dzis o 11 na betce i poznym popoludniem/wieczorem ma mi lekarz przyslac wynik na mejla. dzis powinnam miec @ a ani jej widu ani slychu. tempka dobra. ale taka jestem w nerwach cala, ze hej...
aniu trzymam kciuki za Ciebie caly czas.

dziewczyny, wrocilam od lekarza, nie mogl mi jednoznacznie powiedziec ze to ciaza, bo mam pco i plamienie ostatnio, zrobilam rano bete, jutro wynik, dostalam tez luteine na wszelki wypadek,

pok teraz razem czekamy na wyniki :)

dam znac od razu jak sie czegos dowiem. Ty tez!
ja co do siebie mam coraz gorsze przeczucia.. im dluzej telefon nie dzwoni tym gorzej...

reklama
STALO SIE, MAM WYNIK.
<1,2 mlU/ml wg badań to bez ciązy <5

buu, wiec nic z tego, tylko dlaczego na dwoch testach byla druga kreska? (a moze to ja chcialam ja widziec) :-(
zaczynam brac luteine i czekam na nieszczesna @... (a jesli po 7 dniach nie przyjdzie? moze jest jeszcze jakas szansa?)
*zastanawiam sie jakie moglyby byc takze objawy ciazy pozamacicznej...*

pok co u Ciebie? mam nadzieje ze lepiej...

Do góry