Agagu ja tez mam do kapieli plyn co mozna nim tez glowke umyc,masc cynkowa i puder do pupki na odparzenia,no i wiecej nic,jak na razie.A jesli chodzi o meza to prawdopodobnie juz od wrzesnia bedzie mial prace,znow we wloskiej restauracji jako kelner ale tam nie robia pizzy,takze nie bedzie mu przeszkadzal kurz maczny i przez to astma nie bedzie miala szans na rozwiniecie (bo on wlasnie na kurz maczny ma uczulenie).
Agagu my idziemy leb w leb,ciekawa jestem,ktora z nas pierwsza urodzi:-) ja jesli Carmelek nie bedzie pchal sie na swiat,to tydzien po terminie,czyli 6 czerwca mam sie zglosic na wywolanie,takze najpozniej za 3tygodnie i jeden dzien bede trzymala synka w ramionach !jupiii!!!:-):-):-)
Ciekawa jestem kiedy u Ciebie Kacperek wybierze sobie termin na przyjscie :-)?za dwa dni masz juz poczatek wymarzonego 39 tygodnia!!!ale ten czas szybko leci,ciesze sie,ze udalo Ci sie tak dlugo zostac w 2paku,niezle na siebie uwarzasz,pewnie masz dosyc juz tego lezenia i nic nierobienia
))
Trzymam kciuki i prosze daj znac po wizycie!!!
Aneczko moj maz ma objawy astmy i nie moze pracowac w tej pizzerii,bo jak juz wspomnialam ma ta alergie juz od 5 lat i ona moze u niego wywaloac astme,lekarz wypisal natychmiastowe zwolnienie z pracy i jak na razie jest bezrobotny,co nie jest taka tragedia bo prawdopodobnie juz od wrzesnia bedzie mial prace,a na strone tez mamy odlozone,takze nie martwimy sie,a wrecz cieszymy,bo bedziemy mogli razem opiekowac sie Carmelkiem w pierwszych miesiacach,no i jak Galway juz pisala,przynajmniej na porod pojedzie ze mna
A dla Carmelka mamy juz wszystko,tylko na niego jeszcze czekamy
A jak Ty sie czujesz kochana?kurcze powolutku po tych schodach schodz,szkoda,ze windy nie masz,jednak to 4 pietro
Juz jestes w polowie 33tygodnia,dotrwaj jak najdluzej w 2paku
))
A
Natkusiu jak tam u Ciebie?zamelduj sie czesciej,kiedy tylko mozesz :-)
My wczoraj jeszcze raz pojechalismy do szpitala i spowrotem,zeby pozniej nie bladzic w razie jak juz bede miala skurcze:-) jedziemy jakies 10min,takze nie jest tak daleko,a trase mamy juz w glowie.:-)