Natkusiu nie mam tych podkładów. U mnie w szpitalu dają. Ale mam dwa z Bell chyba i są fajne, przydadzą się jak Galway napisała na później. Ale dziewczyny sobie chwalą te od naszego sprzedawcy więc myślę, że śmiało możesz zamawiać. jak sie kochana czujesz?
Galway zdjęcia CUDNE! Piękna z Was rodzinka
Pozazdrościć
A ja sobie kupiłam herbatkę z liści malin, no ale nie będę jej pić wcześniej niż jak ściągną mi pessar czyli od 36-37 tygodnia
A od 34 chce robić masaż krocza, tylko kurcze olejek migdałowy w necie trochę drogi bo 50 zł a boję się zwykłą oliwką żeby uczulenia nie mieć. no i nie wiem. Mięśnie kegla też ograniczyłam odkąd mam pessar. Tzn lekko ćwiczę codziennie ale już nie tak samo. Zapytam o to mojego gina za 2 tygodnie...
Ja wczoraj pozwoliłam sobie wybrać się na zakupy bo musiałam kupić chemię taką co mąż by mi nie wybrał no i super się czułam. Później namówiłam go żebyśmy podjechali do teściów posiedzieć w ogródku i czułam się jakby wygrała los na loterii...było cudnie, naładowałam akumulatorki i dziś znowu leżenie.
Dziewczynki podczytuje Was, ale mniej się udzielam bo już od Maja nie pracuje i rzadko wchodzę. Robię sobie przerwe od ekranu
Oddaje się lekturze i filmom..postanowiłam korzystać z tych ostatnich tygodni spokoju
Ehh my mamy zakaz współżycia od dwóch tygodni i ciężko mi bo wiadomo zakazany owoc...Mężowi pewnie też, ale stram się go nie zaniedbywać
Mam nadzieje, że jak mi ściągną pessar to dostaniemy zielone światło
Także jeszcze 4-5 tygodni celibatu hehe
Dziś kończę 32 tydzień juupii
Natkusiu ty tez kochana
Każdy kolejny dzień przybliża nas do przytulenia naszych maleństw
No i za każdy dzień Emilki w brzuszku dziękuje Bogu
Niech sobie siedzi i rośnie
Całuje Was :*