reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki to zdjęcia już dawałaś prawda? :>
No to jest aż niemożliwe, że można tak bardzo kochać :tak: tym bardziej, że jeszcze nie widziałyśmy.. Ja bym teraz już mogła życia oddać za tego mojego brzdąca :-)
Ja na szczęście mało mam takich komentarzy negatywnych.. jedynie moja mama ale to na zasadzie zmartwienia (bo nie raz jej przyprawiałam zmartwienie) i śmieje się, że teraz zobaczę jak to jest mieć dziecko i codziennie się o niego troszczyć i martwić.. A koleżanki te co mają dzieci to mówią, że jest ciężko ale za nic by tego nie zamieniły i są szczęśliwe :-D a te co nie mają dzieci to cieszą się razem ze mną bez komentarzy. Ja sobie zdaje sprawę, że łatwo nie będzie, nie przespane noce, codziennie strach o te nasze dzieci itd .. ale wszystko jest do przeżycia :tak::-)

reklama
Karwiczki ja nie wiem dlaczego, ale nie pamiętam tego zdjęcia. Jejku jaki cuuuddnny :) Ma już włoski czarne czy się wydaje?
Też bym bardzo chciała takie zdjęcie, ale u Nas 200-250 zł wizyta 3d cz tam 4d:) ale pamiątka niesamowita.

Ja też już tak kocham Naszą Emilkę chociaż od 2 miesięcy nie pokazała buźki ;) Ale dzis za to aktywna a ja od razu szczęśliwsza bo naprawdę 2 dni spała i nie dawała znać. A ja dziś wafelki, jabłecznik z lodem i proszę maleńka daje cynk :)

Tak Natkusiu,zdjecie bylo wstawiane,ale wstawilam jeszcze raz dla Aneczki :))

Aneczko lekarz wlasnie twierdzil,ze to tylko cien nie wloski,ale jak wszystkie zdjecia widze to na kazdym ma takie czarne tam gdzie wlasnie sa wloski,szczerze mowiac z nimi czy bez-to akurat nie bardzo wazne,najwazniejsze zeby byl zdrowiutki,a wloski jeszcze zdarza mu urosnac :-)

a ja wlasnie zjadlam chleb z dzemem truskawkowym,ogladnelam Porodowke na TLC i chyba sie zdrzemne bo padam,pa!

Halo moje Kochane ;)))

No no Karmelek w sobote poczęty Emilka w sobote Michas w piątek i mój Kacperek tez w piątek ale to nawet czuje że w piątek bo imprezowicz z mojego syna potrafi 3 noce i 3 ni z rzędu odstawiać dzikie harce w brzuszku nawet teraz a potem śpi całą noc i cały albo pół dnia potem zbiera siły jest spokojniejszy a na koniec znowu dzikie harce kilka dni i nocy z rzędu hehehe ;))))

Dziewczyny kazda z nas Kocha swoje dziecko ;))) ja Kacperka też Kocham nad życie co juz pisałam na forum śnię o nim i wyobrażam sobie jak wygląda jest moim największym Skarbem a najleprze jest to że czuje że to małe dzieciątko związało mnie z otoczeniem tak silnie że nie jestem wstanie tego opisać np. Mój Arek bardzo go kocham jest moim ideałem jest ze mną i przy mnie na dobre i złe i wiem ze to się nigdy nie zmieni i od samego początku nie wyobrażam sobie życia bez niego ale teraz jak jest Kacperek którego razem stworzyliśmy z miłosci nie z przypadku to tak czuje ze nic nie moze nas rozłączyc że on jest tylko mój i dla mnie a ja tylko jego i dla niego ,,, no nie wiem jak moge to opisać do czego porównać to tak jakby on był moim słońcem a ja jego planetą która wokół niego krąży ;)))) dobra juz się uspokajam ;PPP poniosło mnie hehe

Uciekam bo ja tak tylko na chwilke bo na urodzinach u teścia jestem ;))))

Całuję was i pozdrawiam buziaki :*:*:*:*:*:* papa

To mój brzuszek domek Kacperka ;))))

DSC0000003.jpgDSC0000004.jpgDSC0000005.jpgDSC0000006.jpg Jakosc troche kiepska bo w telefonie mało pixeli ale zdjęcia brzucha są ;)))))

Uciekam papapa :*:*:*:*:*:*

agagu wszystko dobrze widac na zdjeciach,wkoncu doczekalysmy sie twojego brzuszka:-) ladniutki brzuszek i juz niezle zaokraglony:tak:widze,ze lozeczko juz masz postawione i czeka na Kacperka,my jeszcze w domu nic nie mamy postawionego ale zamierzamy ruszyc pelna para w kwietniu.Ladnie rozpisalas sie o milosci do Kacperka :)))

ja chcialam spac godzinke,a wyszly prawie 3!:szok:

Dziewczyny ja znowu z pytaniem o seksie,jak tam u Was wyglada,kochacie sie czesto,czy moze wcale?Jak Ty Agagu,masz zakaz czy mozesz?
Ja wczoraj kupilam zel do pochwy,bo dalej piecze i jest sucho jak sie kochamy,musze poczekac z jego uzytkiem,bo znowu cholerny grzyb mnie dopadl i musze od dzis aplikowac 3 noce krem przeciwgrzybiczny,mam nadzieje,ze tego cholerstwa sie pozbede... :hmm:

Karwiczki ja właśnie mam zamiar kupić taki krem...na literke "F" Feminum czy jakoś tak...więc rozumiem Cię doskonale:* Moje libido jest masakryczynie niskie bo wszystkie mnie tam w środku boli ...
Agagu PIEKNY BRZUsIO !!! Mój od ostatniej fotki się nie zmienił :) i łóżeczko stoi, u Nas też::) CUDNIE !!

Załączniki

• 21t4d (1).jpg
    21t4d (1).jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 21t4d (2).jpg
    21t4d (2).jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 40
Karwiczki to zdjęcie sprzed 2 tygodni;)

Jejku ja ja się znowu umęczyłam w nocy....z bólu...po oby stronach brzucha po prostu taki ból przy przewracaniu się z boku na bok, przy chodzenia i po oddaniu moczu...ale dam sobie czas do jutra i wtedy pojadę na izbe albo zadzwonie do mojego lekarza..wydaje mi się, że to albo pęcherz albo wiązadła...miała któaś z Was tak?

reklama
Natkusiu czy mogłabyś mi przesłać link do tego aparatu, którym słuchacie serduszka maleństwa? Bo nie wiem nawet jak się to nazywa:zawstydzona/y: I czy jest dobre, słyszycie serduszko? Słuchacie?

Do góry