Aneczka, nie kupuj za dużo na 56, bo jak się córeczka dłuższa urodzi to możesz nawet nie założyć, a większe to dorośnie do nich. Nie wiem jak się w PL przydają takie małe body latem, bo pod ubranko to zawsze, ale wówczas to tańsze białe czy jednokolorowe mogą być, a takie kolorowe na pewno są droższe to ja bym kupiła na min. 62 tak na sierpień.
Natkusia podpytaj cioci położnej jak to jest z takim noworodkiem w lipcu. A to body z Daissy to chyba jeszcze ładniejsze mi się wydaje
Karwiczki, w końcu się odezwałaś, nie żebyśmy tęskniły, ale naciesz się siostrzyczką i wracaj już do nas!!
Agagu, super że przyniosłaś nam takie dobre wieści. Jednak leżenie plackiem się opłaca, no i już 25 tydzień, wow, GRATULACJE, jeszcze tylko 15 ;-). Nawet nie poczujesz kiedy to minie. Co do wiercipiętków, to szkoda, że nasze dzieciaczki nie wiedzą, że taki maluch powinien spać 20h na dobę, mój to sobie na odwrót działa. Mąż się śmieje, że On śpi jak Leonardo Da Vinci, 15 minut drzemki i kilka godzin szaleństwa czyli w sumie może 4h się zdrzemnie. Mówią, że przed porodem dzieci się uspokajają i mają mniej miejsca, więc albo będę chodziła jak słonica i jeszcze trochę do rozwiązania poczekam, albo mój Syn łamie wszelkie zasady i jest jeszcze bardziej aktywny przed porodem.
Kobietki, jeszcze 2 tygodnie
, nie mogę się doczekać, ale trochę się boję czy z bólu nie umrę
, na razie twardo zakładam, że dam radę bez zzo, ale pewnie jak się zacznie to przy 2cm rozwarcia będę błagała o znieczulenie, a ręce Mężowi od ściskania połamię.
Natkusia, jeszcze tylko 5 dni i będziesz miała podwójną randkę
, no i jeszcze chwilka a będziecie z Aneczką na półmetku, rany jak ten czas szybko mknie.