reklama
Asi witaj i gratuluję! czasami trudno uwierzyć w to najpiękniejsze szczęście :] Ja też nie wierzyłam testom, nawet jak pierwsza beta wyszła 1200 to nadal nie wierzyłam i poszłam jeszcze powtórzyć
W którym tygodniu jesteś?
W którym tygodniu jesteś?
ania-aneczka
Fanka BB :)
Asiu gratuluje
karwiczki9
aniu i natkusiu zycze Wam spokojnej ciazy i mam nadzieje,ze te bole brzucha wkoncu Wam przejda,nie przemeczajcie sie i nie zwalajcie na siebie duzo obowiazkow.Aniu brzuch masz juz niezly!
asi gratuluje ciazy!:-)
myrsini maz wyjechal z Wloch za praca,na Sycylii jest pieknie i rozowo jak jestesmy na urlopie,ale zycie tam jest juz troche inne,maz kocha Sycylie ale juz by tam na stale nie wrocil.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze Wam milego weekendu!!!
asi gratuluje ciazy!:-)
myrsini maz wyjechal z Wloch za praca,na Sycylii jest pieknie i rozowo jak jestesmy na urlopie,ale zycie tam jest juz troche inne,maz kocha Sycylie ale juz by tam na stale nie wrocil.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze Wam milego weekendu!!!
Witam się
karwiczki, gdzieś ty się podziewała, jak po badaniu 4D?Masz filmik z USG?
Asi, witaj
natkusia, Michaś ladne imie też mi się podoba, po grecku brzmi Michalis więc gdyby był chłopak to kto wie...
Milego dnia dziewczynki
karwiczki, gdzieś ty się podziewała, jak po badaniu 4D?Masz filmik z USG?
Asi, witaj
natkusia, Michaś ladne imie też mi się podoba, po grecku brzmi Michalis więc gdyby był chłopak to kto wie...
Milego dnia dziewczynki
karwiczki9
ah widzisz Myrsini ,mialam ostatnio wiecej pracy i po siostrach troche latalam A co do badan 4d to tak jak pisalam beda one dopiero 1 marca,takze grubo ponad miesiac czekania ta pani co bedzie je robic powiedziala,ze wczesniej nie ma sensu,bo byloby widac,ale nie az tak wyraznie jak wlasnie po 28 tygodniu.Mam nadzieje,ze Carmelo dobrze sie ustawi i bedziemy mogli wszystko zobaczyc,jedna znajoma trzy razy probowala i trzy razy nic z tego nie wyszlo bo maly sie tak za kazdym razem obrocil,ze twarzy nie dalo rady zobaczyc.
Tak wogole to ruchy czuje juz prawie regularnie,fajne uczucie!!!
Jak Ty sie czujesz kochana?
pozdrowionka )):-)
Tak wogole to ruchy czuje juz prawie regularnie,fajne uczucie!!!
Jak Ty sie czujesz kochana?
pozdrowionka )):-)
ania-aneczka
Karwiczki właśnie miałam zapytać czy czujesz ruchy? Ale to są takie bulgotania czy już kopniaczki?
karwiczki9
gratulacje Agagu!To spodziewamy sie chlopaczkow )) No i swietnie,ze z malenstwem wszystko jest w porzadku!!!!Cieszy mnie ta wiadomosc :-) Ruchy juz czujesz?Bo moj maly zaczyna szalec w brzuchu!
Aneczko bulgotania mialam jakies 3-4 tygodnie temu,teraz wiem,ze byly to juz male znaki od Carmelka ,teraz juz pojawiaja sie kopniaczki,wczesniej porownala bym te ruchy do zblizajacego sie gaza sorry za porownanie,ale chyba to najlepsze okreslenie,hehe
Aneczko bulgotania mialam jakies 3-4 tygodnie temu,teraz wiem,ze byly to juz male znaki od Carmelka ,teraz juz pojawiaja sie kopniaczki,wczesniej porownala bym te ruchy do zblizajacego sie gaza sorry za porownanie,ale chyba to najlepsze okreslenie,hehe
Ostatnia edycja:
reklama
Agagu Gratuluję! A wcześniej na wizycie mówiono Ci że będzie dziewczynka i miała być Natalka ojoj Kurcze zestresowałaś mnie teraz.. Mam nadzieję że mój Michaś nie zmieni się na Michalinę aaaaa :| A muszę czekać miesiąc na potwierdzenie ojj.. Choć lekarka była pewna na 100%, zobaczymy :] Cieszę się że wszystko ok :*
Karwiczki aż zazdroszczę Ci tych ruchów!! Super że już tak fajnie czujesz kopniaki.. A brzuchol też Ci faluje? Aa jakbyś tak nie widziała to kilka stron wcześniej wstawiłam fotos mojego brzusia
Ania Twoja lalunia będzie miała do wyboru 4 kawalerów z forum hehe ) ale fajnie.. jak na razie to jako jedyna będziesz miała córcie :]
Buziole
Karwiczki aż zazdroszczę Ci tych ruchów!! Super że już tak fajnie czujesz kopniaki.. A brzuchol też Ci faluje? Aa jakbyś tak nie widziała to kilka stron wcześniej wstawiłam fotos mojego brzusia
Ania Twoja lalunia będzie miała do wyboru 4 kawalerów z forum hehe ) ale fajnie.. jak na razie to jako jedyna będziesz miała córcie :]
Buziole
Podziel się: