reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Agagu nie wymadrzasz sie,dobrze mowisz,a zreszta co ma wiek do tego,mowisz jakie masz zdanie i tyle :) ja niedlugo mam 30 ale z checia poslucham wszystkich rad i tych od 20 jak i 40 ,to nie ma znaczenia ile ma sie lat :)

Wam mezowie zabraniaja a mi moj przynosi jeszcze hehe,ale codziennie tego nie jem to raczej nie zaszkodzi,a teraz w moim jadlospisie goruje zdrowe jedzenie,takze sie nie martwie :)

ja lece szybko do sklepu zanim zamkna,bo pozniej bede zalowala,ze nie poszlam,a tak mi sie chce tej zupy ze szok :)

moze do pozniej ,nie wiem kiedy tam wroce :)

buziaczki cipki moje :-D

reklama
Ja dziewczynki mykam się kąpać i do łóżka.. Wstaje dosyć wcześniej więc szybciej wskakuję do łóżka :]
Dobranoc :* i do jutra

Natkusiu teraz badania prenatalne są obowiazkowe i lekarz ci na nie kieruje wiec napewno dostanie skierowanie tak mysle ze pod koniec 1 trymestru. Musisz sie oczywiscie liczyc z Tym ze to jesdno jedyne badanie jest płatne ja musze zapłacic 200zł

Dziewczyny, to że każda z Was się denerwuje, to normalne, tego się nie da ominąć. Ja po odejściu Naszego Aniołka strasznie się boję o drugą ciążę, ale żeby sobie pomóc kupiliśmy aparat do słuchania serduszka i ilekroć mamy taką potrzebę bawimy się w detektywa i szukamy serduszka.
Poszukajcie na ebay: fetal doppler. Zwróćcie uwagę, by był na tyle czuły by można było podsłuchiwać dzidzię już od początku II trymestru, bo niektóre mogą dopiero od 20tyg.
T
eraz Nasze Maleństwo już fika koziołki, ale czasem ma spokojniejszy dzień i też się przydaje, bo ja oczywiście od razu się martwię że coś nie tak.
Co do ubrań, to właśnie macie super, bo zimę przechodzicie w swoich starych ubrankach a na lato jest dużo łatwiej się odziać, odpada kurtka zimowa i można chodzić w sukienkach. Ja mam straszny problem z kurtką zimową bo jeszcze 1-2 tygodnie i się w swoją nie zapnę a dość słaby wybór jest na rynku.
Zdrówka życzę dla Was i Waszych fasolinek

Ja też się już kładę kochane kobietki bo objadłam się i mi niedobrze..dobranoc i dziękuje Wam za poprawę humoru i uspokojenie...ale faktycznie martwienie się jest nieuniknione - po prostu:) Buziole

Dzień dobry dziewczyny :) !

galwaygirl nawet nie wiedziałam że jest taki bajer :] na pewno przydatna rzecz dla własnego spokoju i dla zabawy :) trzeba o tym pomyśleć może :]
Nawzajem kochana, niech maleństwo rośnie zdrowo :*

Witajcie kochane w ten jesienny ponury dzień.

Ja jak zwykle nie mogłam zasnąć, wierciłam się chyba do 2 i wstałam dziś o 10 dopiero , ale czuje sie nadal zmęczona:)czyli nic nowego hahaha:)Ale dziś mam wolne więc może położe się po prostu znowu spać. Ale najpierw spacer z pieskiem. Buziaki dla Was

Cześć dziewczęta, jak się czujecie?
Mnie dzisiaj bardziej pod brzuchem pobolewa ale ogólnie ok..

Powiem Wam tylko nie krzyczcie po mnie..
Wczoraj z innego tematu koleżanka poroniła w 8tc i miałam od wczoraj taką panikę i nie pokój że poszłam dzisiaj powtórzyć bete czy prawidłowo rośnie.. Wiadomo beta dobrze rośnie to maluszek się rozwija i jest pewność że wszystko ok a z jednego wyniku bety nie można nic odczytać..
Odebrałam wynik - z 1055 po 48h wzrosła do 2411! Musi wzrosnąć po 48h min 66% a mi wzrosła ponad 100% aż mi ulżyło i teraz wiem że maleństwo dobrze się rozwija :)

P.S: Nie krzyczcie na mnie! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Krolcia a wiesz że się zastanawiamy nad tym.. Tzn genetycznie może być prawdopodobieństwo (babcia mojego męża jest z bliźniaków) no i lekarz w trakcie starań powiedział że po tabletkach anty jest też duża możliwość o lol .. Przy ostatnim wyniku bety mój mąż się spytał z radością czy czasem to nie bliźniaki a dzisiaj jak mu powiedziałam o wyniku to stwierdził że "może trojaczki?" :D
Zobaczymy co Bóg da :)

Do góry