reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
JESTEM !!! Już nadrabiam !!

To mnie uspokoiłyście:)

KARWICZKI
TAK TĘSKNIŁAM !! JEsteś moim aniołem stróżem :) Cieszy mnie bardzo, że wszystko u Ciebie ok :)

Ja czuje się rewelacyjnie. Przeszedł ból piersi i mdłości i senność. Zostało tylko siusianie. Dlatego tak się martwiłam bo wszystkie objawy jak ręką odjął.
Ale dziś jestem spokojniejsza bo widziałam pęcherzyk:) Teraz postanowiłam odgonić wszystkie złe myśli i zostawić je w lesie podczas spaceru z psem i pozytywnie czekac na następną wizytę. Nie chcę się już doszukiwać bo to męczy :) Czuje się dobrze i widocznie nie musze mieć objawów jak inni a może dopiero przyjdą:)

Agagu
musisz skopioć BB CODE do edytuj sygnature i zapisać i już przy następnym pisaniu powinno być widać. Agagu piękne maleństwo !! MARZE O TAKIM !!! I wierze, że zobacze więcej za 2.5 tygodnia. Tylko czemy te wizyty tyle kosztują;/

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny moje kochane :*:* ! nareście w komplecie :))) już zaczęłam się o Was martwić..
Ania poszła na inne forum i nie miałam z kim pisać..

Cieszę się że u Was wszystko ok i maleństwa Wam rosną :* :)) ajaj..
Agagu zdjęcie fajnusie :)

Karwiczki dzisiaj mam 45 dc i @ nadal nie widać :) dzisiaj znowu robiłam test (wpadłam w manie :D) i tym razem wyszedł tak: http://zapodaj.net/c287a5c9643d.jpg.html więc jak widać jest coraz lepiej :) na bete nie poszłam bo i tak nie zdąrzyłabym odebrać wyniku do lekarza. Jutro lekarz więc zobacze co mi powie :) ale powiedział ostatnio że jak wyjdzie jeszcze raz na teście to będziesz szukał pęcherzyka aż go znajdzie :D
Dzisiaj byłam strasznie długo w pracy i miałam ciężki dzień, od rana i dopiero teraz wróciłam..
Pod koniec to już miałam takie bóle brzucha że jutro daje sobie spokój i odetchnę trochę..
No i tempka się utrzymuje powyż 37 a od wczoraj jest mi momentami niedobrze..

Buziaki moje dziewczyny :*:*

Ostatnia edycja:
Natkusiu kochana ale ja tu zaglądam tylko tu tak pusto było, że nie pisałam bo i tak nikt nie odpisywał kilka dni :) A przecież też możesz wejść na forum staraczek :) Jestem też na cieżarówkach na lipiec :) Ale tam rzadko piszę:) Też mam teraz więcej pracy więc i mniej siedze na kompie. Ale czytam tu codziennie czy coś piszecie :*

No dobra :p :* niech Ci będzie..
Ja jestem dzisiaj tak zmasakrowana że aż mi niedobrze ze zmęczenia :( jutro daje sobie spokój tym bardziej że dzisiaj miałam jakieś dziwne skurcze
Siedzę i nie mam sił się kąpać.. Ale jak pomyśle o jutrzejszym lekarzu to pojawia się uśmiech na chwilę :)
Czujecie jakie byłyby jaja? :D cała nasza czwórka hehe :D i ktoś to chyba przepowiedział, chyba Karwiczki :>
Mam nadzieję że tyle testów mnie nie oszukuję ale uwierzę dopiero jutro.

Z rozpędu zaglądam i tutaj bom ciekawa Natkusia co się okaże u Ciebie :-)

&&& na jutro. Teścik coraz ładniejszy :tak: To musi coś być!

Natkusia noż kurde...on musi tam znaleźć pęcherzyk:) Na tym etapie to powinno byc coś więcej:) ale jajca jak berety by były:) Wyszło by na to , ze się pozarażałyśmt od siebie. A Ty Natkusia nie jesteś pewna swojej sytuacji tyo nie możesz się tak przeforsowywać...praca pracą ale zdrówko ważniejsze...kąpiel koniecznie weź dziś i do wyrka...a jutro się meldu !!! O której masz wizytę? Test mega wyszedł !!!! Mam nadzieje, ze to nie hormony tylko fasolink a:D

Myślenie pozytywne więc zobaczymy a co najważniejsze @ brak i na testach cosik jest ;)

Marzena dzięki za zainteresowanie :* jutro oczywiście dam znać.

Aniu jutro idę jakoś na 9, nie mam konkretnej godziny, lekarz powiedział że jak wyjdą testy to mam przychodzić szybko do niego :] więc idę jutro. Lekarz mi powiedział ostatnio że bardziej jest skłonny uwierzyć testowi domowemu niż becie, powiedział że na domowym jak jest kreska to coś oznacza bo ona nie bierze się z niczego a betę zawsze mogą w laboratorium zmaścić. Wydaje mi się że jutro może jeszcze nie zobaczyć, musiała mi się ładnie owulka przesunąć. A robiłam testy owulkowe do 18dc i jeszcze nie wykazały owulacji (zawsze miałam ok 14dc) a potem przez prace nie robiłam już testów. Zobaczymy :]

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczko za niedługo Twój pęcherzyk też tak bedzie wygladał ;)) ja już drugi raz płakałam na usg jak widziałam te malutkie bijące serduszko ;))) życze Ci z całego moje jednego i drugiego serduszka abys miała tych wzruszeń tyle co ja albo i więcej ;))) a teraz kochana dbaj o siebie !!! i uważaj podczas przytulania z meżem moja pani doktor mówiła mi ze podobno nasienie jest groźne dla pęcherzyka. Ja muszę brac duphaston i nie moge sie z moim ukochanym przytulac, ale jak dzidza ma byc zdrowa to jesteśmy wstanie sie z moim meżczyzna powstrzyma od takich przyjemności

Do góry