reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

KARWICZKI !!!! moja kochana jak ja sie za Toba steskniłam co tam u ciebie jak samopoczucie jak sie czujesz ??
U mnie wszystko w porzadku dolegliwosci to róznie wiesz raz sa raz jest spokój teraz miałam troche cieżko ale od paru dni jest ok ;)))
Nadal jestem senna i biegam sisiu mam straszną zadyszke i czasami brak mi tchu nawet jak ide sisiu. Cieżko znosze podróze autobusami i tramwajami. Dlatego przemieszczam sie samochodem znaczy mój A. mnie wozi ;)

reklama
Agagu

ale super masz zdjecie !widac wszystko calkiem!!zazdroszcze Ci,bo widze,ze Twoj lekarz wlada "troche" nowoczesniejszym aparatem do usg jak moj...u mnie fasolka byla nawet wieksza od Twojej bo 2,8 cm a widac bylo tylko poruszajaca sie plamke,nawet na zdjeciu trzeba nadwyrezac wzrok :(

u mnie jest wlasnie juz wszystko w porzadku jak juz wspominalam,czasami mi troche slabo,ale jak cos zjem,to juz jest lepiej :) sikam tez,najgorsze to w nocy,bo dwa razy musze wstawac,a nie pije specjalnie tak duzo przed snem,no i piersi bola,ale to normalne i powoli sie przyzwyczajam :)

fajnie,ze mozemy sie razem naszymi doswiadczeniami powymieniac :)

wiesz juz na kiedy masz termion czy jeszcze Ci nie powiedzial?

Karwiczki juz wiem mam już wszystkie badania i ksiażeczke ciażową termin według oststniej @ mam policzony na 31.05.2012 :) jak sie nie myle to tak jak ty ;))))

to masz termin dzien po mnie!ja mam 30 :) ciekawe czy w terminie urodzimy :)

jak wstawiasz suwaczka to moze kopiujesz zly link?jak juz zrobisz suwaczka to kopiujesz wydaje mi sie ten pierwszy link(nie jestem teraz pewna)wchodzisz na ustawienia(na zielonym pasku obok "wyloguj sie")potem edytuj sygnature i wstawiasz tam ten skopiowany link,potwierdzasz i gotowe.

no wlasnie,gdzie Ania uciekla?

skopiuj ten pierwszy bo babyboom nie zezwala na kod HTML,dlatego moze Ci nie wychodzi

Ostatnia edycja:
no wchodze na ustawienia klikam na edytuj sygnature potem daje kopiuj kod z suwaczka i wklejam do 1 okienka i daje wyślij i wyskakuje mi nieprawidłowy plik

reklama
Do góry