reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomosci ze szpitala !!!

Dalszy ciąg wiadomosci od Dafi ... z godziny 10.24:
" Skurcze bolą podle. Nie sądziłam ze az tak mocno ale mozna sie przyzwyczaic. Ciśnienie podczas przyjecia miałam 140/100"

reklama
Wiadomosc od Daffi 13:43 na pytanie czy moja synowa jest juz na swiecie odpisala :

"Synowa ma jeszcze dluga droge przed soba.Skurcze nadal co 7 minut ale krwawienie sie pojawia wiec moze rozwarcie sie robi.Buziaki dla was kochani"

Wiec trzymam jeszcze kciuki za dziewczyny !

Wiadomosc od Mea 12:23:

"NO to ja jestem bez kompa.Cos nie dziala BYDLE"

Kurde niewiem dlaczego nie moge znalezc bramki sms aby poslac info dla MEA :wściekła/y::wściekła/y:

Wiadomosc od Dafii z godziny 16.00:
"zmieniło sie od 11 to ze skurcze sa dluzsze ... powiedz na forum ze to 13 godzin męki jedyne co mi powiedzieli : samo sie zaczelo wiec samo sie rozkreci .... moze to byc dzis w nocy a moze byc jutro ,,, ja juz nie mam sil nie mowiac o tym ze od 3 nie spie mam dosc serdecznie dali mi jakies stare ktg i wyszlo na nim ze mam male skurcze a sa znaczenie mocniejsze i dluzsze "

WIADOMOSC OD DAFFI
D
alej sie męcze.Skórcze bardzo bola są coraz silniejsze i juz jakos co 4 min,czasem co 2.Zaraz podłacza mi KTG i zobacza co dalej.Naprawde straszny mam ten porod.Nie bede go chciala nigdy wspominac!

Wiadomosc od Dafi z o3.22 !!! " Nie tulam jeszcze julki .płacze juz z bólu. ktg w zabiegowym rano przy tych slabszych skurczach pokazywalo 80% a teraz przy tych zaledwie 45 % a ja się zwijam z bólu bez widoku na poród.. mam dosc naprawde..czekam na mała i tylko dla niej to znosze ja wogole nie spie od 3 w nocy (24 h )"

Wiadomosc z 04.42 : "Ordynator jest zwolennikiem porodów naturalnych . ja dzis na obchodzie powiem ze mam dosc. ja juz nie mma silu i nie wyobarazam sobie rodzic jeszcze naturalnie "

Od Dafi z 06.36 -" Ciśnienie od wczoraj 140/100 julki tetno wysokie ... jak ja juz urodze to bede płakac ze szczescia 2 tygodnie"

reklama
Daffi napisala wczoraj o 22:42
" To ktg cos do mnie nie moze dotrzec. Tez jestem zdania ze mogliby mi pomoc jeszcze u mnie tv zepsute tak moze bym troche poogladala to by tez inaczej bylo i czas by lecial.mecze sie i boli ja juz chce rodzic!"

dzisiaj z godziny 6:16

"kurka czeka ma obchod i robie porzadek.co oni sobie mysla.ja juz rodze 27 godz. czy to troche nie zadlugo?oka nie zmruzylam bo jak przy skurczach zasnac.nie mam juz sil jak wstaje z lozka to mi sie kreci w glowie albo cos robia albo sie wypisuje na wlasne rzadanie i jade do szpitala w innym miescie bo umnie jest tylko jeden.Biedny Fifolek nie moze sie doczekac swojej Julki.Najlepsze ze od wczoraj utrzymuje sie cisnienie 140/100 i to ich nie przeraza."

wiadomosc z 6:21

"wszyscy tylko moja biedna ty jestes ale nie pomoga.okaze sie ze doprowadza do zatrucia ciazowego i tyle.Ja chce juz tulic mala i zapomiec o bolu"

:szok::szok: - brak komentarza normalnie !

Do góry