reklama
daffi
-czeka na obchod lekarzy
-skurcze co 3-4 minuty bardzo bolesne,
-maz jest z nia i jej pomaga masujac plecy.
-nic jej nie chca podac dalej twierdza ze nie mozna bo sie rozreguluje!
-po wizycie idzie pod prysznic!
-czeka na obchod lekarzy
-skurcze co 3-4 minuty bardzo bolesne,
-maz jest z nia i jej pomaga masujac plecy.
-nic jej nie chca podac dalej twierdza ze nie mozna bo sie rozreguluje!
-po wizycie idzie pod prysznic!
Daffi 8.07
" hej kochana.nie tule jeszcze Julki.Juz osiagnelam 7 cm rozwarcia.Idzie to w zolwim tepie i cholernie mocno boli"
daffi 8.14
"Juz mam taka nadzieje ze bede dzisiaj tulic bo z tego wszystkiego juz mam takie mysli ze szok.pobilam rekord w rodzeniu na BB przygotujcie tam dla mnie medal i podium"
" hej kochana.nie tule jeszcze Julki.Juz osiagnelam 7 cm rozwarcia.Idzie to w zolwim tepie i cholernie mocno boli"
daffi 8.14
"Juz mam taka nadzieje ze bede dzisiaj tulic bo z tego wszystkiego juz mam takie mysli ze szok.pobilam rekord w rodzeniu na BB przygotujcie tam dla mnie medal i podium"
wika - wciaz na porodowce ale dlatego ze nie maja miejsc w szpitalu a jej skoczylo cisnienie i ja trzymaja na porodowce ale rodzic nie rodzi ,dzis o 9 ma obchod i dowie sie czegos wiecej ,ma dosc jekow rodzacych!
Daffi 8.53
"mialam badanie wod - sa czyste i jest ok.lekarz stwierdzil ze jest juz bardzo duze rozwarcie.Dostalam wlansie kroplowke.za pol godziny ktg i zabawa na porodowce z przyrzadami by jakos lzej przejsc prze 1 faze porodu"
oby to cos pomoglo jej !
"mialam badanie wod - sa czyste i jest ok.lekarz stwierdzil ze jest juz bardzo duze rozwarcie.Dostalam wlansie kroplowke.za pol godziny ktg i zabawa na porodowce z przyrzadami by jakos lzej przejsc prze 1 faze porodu"
oby to cos pomoglo jej !
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Daffi 8.53
oby to cos pomoglo jej !
co to znaczy "przez I faze porodu !!!!!!" I faze to ona przechodzi od 3 dni !!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
o 14:45 przyszła na świat Juleczka-54 cm i 4150 g
Daffi przeszczęśliwa
aha-rodzona sn
NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo juz zwatpilam !!!!
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ufff!!! odetchnęłam z ulgą!!!o 14:45 przyszła na świat Juleczka-54 cm i 4150 g
Daffi przeszczęśliwa
aha-rodzona sn
Podziel się: