reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles brakuje słów żeby napisać jak bardzo nam przykro i jak bardzo bym chciała, zeby Filipek pokonał to świństwo, ale tak będzie, ja w to wierze

reklama
Bubbles, cóż pisać:( Wszystkim nam brakuje słów. Jesteśmy z Tobą i wierzymy, że wszystko będzie dobrze. Fifi to twardy chłopak. Trzymamy kciuki.

reklama
" Hipcio miał wczoraj biopsje szpiku i pierwsza dawke chemii,nocą byl niespokojny,mało pije cyca, chyba z pwoowdu nudnosci i ogolnie jest smutny i marudny , dostanie tez krew z pwoodu nieskiej hemoglobiny. bardzo prze na siusiu pomimo cewnika i wyciska pare kropelek.Lekarz mowi ze zwykle po 2 serii chemii guz zaczyna się zmniejszac wiuec to za jakies 3 tyg. "

odpisałam ze dziekuje za wiadomosc . ze moze potrzebuja krwi to poszukam kto moze oddac ale czy w ogole sie da jak oni sa tak daleko zeby zapytala , i napisałam ze nadal; sie modlimy trzymamy kciuki a takze goraco sciskamy i tulimy Filipka. i ze jak moze to zeby przyslala nam jego zdjecie.

sorki za interpunkcje i brak polskich znakow ale szybko pisalam nie chcialo mi sie ....

Do góry