reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Kochane moje! Dziekujemy za wszystkie Wasze myśli i slowa, za modlitwy i za chęci pomocy.
Jolus dzięki za wątek. Dziewczyny wszystkie Wasze zmartwienia są ważne, nasza sytuacja jest po prostu inna, trochę trudniejsza.
Futrzaczku dzięki! Myślę, ze z krwią byłoby trudno na odległość, ale nikt sie tu nie zajaknal żeby podać krew. Filciu ma 0+, a widziałam jak dzis dostawał 0- (taką jak moja)
Filciu jest po drugiej dawce chemii, dopadła go infekcja (przeziębienie) i troche dzis goraczkowal, podali mu antybiotyk (drugi, jeden juz dostaje zapobiegawczo przeciw infekcji pecherza), dostał troche krwi, ale z uwagi na temp. przerwano i jutro kontynuacja transfuzji. Noc i dzis dzień był niespokojny, bolą mnie plecy i nogi.
Skutkiem ubocznym chemii jest opuchlizna, nudności i zaparcia. Dają nam leki na to. Zaparc sie boję, bo On i tak ma problem z wyparciem kupki. Na zaparcia dostaje podwójną dawkę leku, więc kupa jest rzadka i często, pieluszki muszę zmieniać w rękawiczkach z uwagi na toksyny, są szkodliwe dla skóry i moich jajników.
Dla wszystkich naszych Wspaniałych Cioc wstawiamy fotki naszego Hipcia, z przed tygodnia i z dzisiaj.
Edit: wstawie jutro bo tel mi to utrudnia.

reklama
Dziękujemy Bubbles, że się do nas odezwałaś :-) Ucałuj od nas swojego dzielnego Synusia. Biedaczek tyle się musi nacierpieć...ale jeśli dzięki temu ten paskudny guz się ma zmniejszyć to warto to jakoś przetrzymać, a Wy jesteście dzielni, więc dacie radę i będzie dobrze! Czekamy na foteczki małego Skarbeczka.

bubbles dzieki, że sie odezwałaś! codziennie wchodzimy na forum mając nadzieje, na dobre wieści. jesteście silni, dzielni i napewno przetrwacie ten trudny czas. strasznie to przykre, że Filipek sie tak męczy, ale wierzę, że leczenie juz niedługo przyniesie efekty. moc uścisków wam przesylam!

Bubbles kochana. Zawsze jak czytam wiadomości od Was to jakaś taka żelazna obręcz żalu zaciska mi się na sercu. Dlatego, że ten kochany maluszek musi cierpieć i znosić tą przeklętą chemię. Ale mocno wierzę, że to jak najszybciej minie i pokonacie to paskudztwo bo Filipciu jest bardzo dzielny i silny. A Ty jesteś dzielną mamusią. Ucałuj mocno swojego małego, kochanego szkraba od ciotek. Myślimy o Was nieustannie.

Bubbles Ty mi nie dziękuj. To ja Ci dziękuje,że w tak trudnych chwilach znajdujesz czas,żeby się do nas odezwać. Buziaki dla Was i czekamy na dalsze wiadomości

Bubbles kochana dziekuje,ze znalazlas czas by nam powiedziec jak u Was. Podziwiam cie ze jeszcze o nas myslisz:-)
buziaki i trzymaj sie!!! jestesmy z Toba!

reklama
Do góry