reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Fifciu zdrowiej nam szybko.Super, że cycuś smakuje, Filipek wie co dobre. Czekamy na operację czas tak szybko leci.

Ostatnia edycja:
reklama
Filipku dużo zdrówka, tulaj się do cycusia kiedy tylko możesz! Trzymam kciuki obyś szybko wyzdrowiał :****

Biedny Hipcio, ta paskudna gorączka, nie dość chorób, ciągle coś. Aż mnie złość bierze na to wszystko okrutna :crazy:

Zdrowiej jak najszybciej Fifciu, mama ma jeszcze żebra do obicia z drugiej strony ;-):-)

Bubbles gdzie na solnym dobre lody? Ja tam tylko kwiaty kupowałam, chyba mnie jakiś lokal ominął o którym nie wiem, buuu, a ja zawsze parkowałam na mrożonej kawie w "Witamince" na głównym rynku :-) Tak się napaliłam na lody, że w końcu kupiłam, co prawda Algida tylko ale lody to lody, lepiej weszły zimą niż latem :-D

Jak tam organizm, boli jeszcze?

Ach, zapomniałam, cieszę się bardzo, że przekroczyliście 8 kg, każdy gram jest cenny a teraz maluszki już powoli przybierają na wadze, więc tym bardziej.

Gratuluję kosi-kosi :-) Słodko to wygląda u takiego bąbla prawda?

Buziaczki dla was najmocniejsze :-*

Petycja od Jagody: Cycanie górą! :-D;-)

Bubbles dużo zdrówka dla Filipka. Do operacji jeszcze 3 tygodnie więc mam nadzieję,że wszystkie wstrętne zarazki pójdą sobie precz!!!
Super,że młody przybrał na wadze, mój M bije brawo dla małego łakomczuszka:)

Buziaki dla Ciebie kobitko i dużo fluidków wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Filipku dużo, dużo zdrówka!!! Piękna sesja, tyle radości. Wystrzałowa czapka i śliczna okrąglutka buźka, tak trzymać. Cycuś the best :-)

Do góry