reklama
Hope
podwójna mama :-)
Biedny Hipcio, ta paskudna gorączka, nie dość chorób, ciągle coś. Aż mnie złość bierze na to wszystko okrutna
Zdrowiej jak najszybciej Fifciu, mama ma jeszcze żebra do obicia z drugiej strony ;-):-)
Bubbles gdzie na solnym dobre lody? Ja tam tylko kwiaty kupowałam, chyba mnie jakiś lokal ominął o którym nie wiem, buuu, a ja zawsze parkowałam na mrożonej kawie w "Witamince" na głównym rynku :-) Tak się napaliłam na lody, że w końcu kupiłam, co prawda Algida tylko ale lody to lody, lepiej weszły zimą niż latem
Jak tam organizm, boli jeszcze?
Ach, zapomniałam, cieszę się bardzo, że przekroczyliście 8 kg, każdy gram jest cenny a teraz maluszki już powoli przybierają na wadze, więc tym bardziej.
Gratuluję kosi-kosi :-) Słodko to wygląda u takiego bąbla prawda?
Buziaczki dla was najmocniejsze :-*
Petycja od Jagody: Cycanie górą! ;-)
Zdrowiej jak najszybciej Fifciu, mama ma jeszcze żebra do obicia z drugiej strony ;-):-)
Bubbles gdzie na solnym dobre lody? Ja tam tylko kwiaty kupowałam, chyba mnie jakiś lokal ominął o którym nie wiem, buuu, a ja zawsze parkowałam na mrożonej kawie w "Witamince" na głównym rynku :-) Tak się napaliłam na lody, że w końcu kupiłam, co prawda Algida tylko ale lody to lody, lepiej weszły zimą niż latem
Jak tam organizm, boli jeszcze?
Ach, zapomniałam, cieszę się bardzo, że przekroczyliście 8 kg, każdy gram jest cenny a teraz maluszki już powoli przybierają na wadze, więc tym bardziej.
Gratuluję kosi-kosi :-) Słodko to wygląda u takiego bąbla prawda?
Buziaczki dla was najmocniejsze :-*
Petycja od Jagody: Cycanie górą! ;-)
Bubbles dużo zdrówka dla Filipka. Do operacji jeszcze 3 tygodnie więc mam nadzieję,że wszystkie wstrętne zarazki pójdą sobie precz!!!
Super,że młody przybrał na wadze, mój M bije brawo dla małego łakomczuszka
Buziaki dla Ciebie kobitko i dużo fluidków wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super,że młody przybrał na wadze, mój M bije brawo dla małego łakomczuszka
Buziaki dla Ciebie kobitko i dużo fluidków wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Matusia
Fanka BB :)
Fifi, dużo zdrówka! Gratulujemy kosi łapki, Majka nie może załapać
reklama
Podziel się: