reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles bardzo dobre wiadomości! Cieszę się,że macie już termin operacji.
wiem,że wszystko będzie dobrze:*
Buziaki dla Was!

reklama
Bubbles parę dni mnie nie było a tu tyyle dobrych wiadomości:tak: Wspaniale!!! Szkoda tylko, że operacja dopiero w marcu, ale najważniejsze, że Fifi będzie w dobrych rękach dobrych ludzi i wspaniałych specjalistów, którzy wytną to dziadostwo Malutkiemu. Już niedługo Wasz koszmar się skonczy Kochana, zobaczysz...choć na pewno jeszcze wieele strachu i napięcia przed Wami. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej i lepiej. Trzymajcie się Kochani, ucałuj swoich mężczyzn. Ściskam mocno :*

Bubbles bardzo się cieszę, ze w końcu pojawiają się jakieś terminy no i dobre wieści:* strasznie fajnie się czyta, ze Filipek pokazuje swój charaktrek:-) i super, ze chlopak walczy o swoje:-) tzn. że z tym swiństwem też wygra:-) dużo sił kochana życzę:*

Bubbles wspaniałe wieści, do marca szybko zleci. Trzymamy kciuki za wyniki, oby komórki były martwe.
Cieszymy się, że Hipcio dokazuje, rozrabiaka kochany - tak trzymać :-)

Dziewczynki wieści od Bubbles. Wczoraj do nich zadzwonili że mają przyjechać ja jeszcze jedną miejmy nadzieję ostatnio chemię przed operacyjną. Więc się pakują i jadą. No i dobra wiadomość szpik jest czysty:-):-):-):rofl2: Mają się dobrze ale wiadomo wymęczeni są bardzo.

reklama
Super że szpik jest czysty,ale skoro jadą na chemię to znaczy,że biopsja wykazała,że w guziolu są jeszcze żywe komórki:(

Do góry