reklama
bra00721
Fanka BB :)
kochana bubbles trzymam kciuki za wyniki, aby wszystko szło sprawnie i szybko. napewno jesteście zmęczeni, ciągłe jeżdżenie po szpitalach, do tego mentalność w nich panująca doprowadza do zawrotu głowy. ale ten straszny sen zbliża się ku końcowi, będzie coraz lepiej. Fifcio jest juz przygotowywany do operacji , nabiera rumieńców, ma apetycik więc jest dobrze ty też w miarę możliwości dbaj o siebie, potrzebujesz dużo siłek. buziaki dla was!!!
basiekkk
Bubbles kochana, nóż mi się w kieszenie otwiera jak czytam jak biedny Fifcio musiał tyle godzin bez jedzenia wytrzymać. Nasz dzielny kochany rycerzyk. Super, że ładnie je i nabiera kolorków. I, że śmieje się na widok Aleksia, jednak nie ma to jak starszy brat.
I Ty kochana odpocznij troszkę, Ściskam Was mocno i kciuki dalej zaciśnięte.
I Ty kochana odpocznij troszkę, Ściskam Was mocno i kciuki dalej zaciśnięte.
P
paulina007
Gość
bubbles myslami i sercem jestem przy Was. będzie dobrze. dni przyniosą dobre wieści jestem pewna.
Agniieszka
Trzymamy kciuki, myslalmi i sercem jesteśmy z Wami ;**
Majowa Mamusia
Bóg czuwa, Bubbles :* Ja też wierzę, że wieści będą dobre i trzymam kciuki za szybką operację. Dobrze, że Filipciu ma się lepiej Ucałuj go Bubbles. Piąteczka od Kubusia dla Hipcia dzielnego! :*
Bubbles cały czas oddajesz dzieciom, cała swoją energię, niestety organizm upomina się o swoje.Trzymaj się ciepło, uważaj na zdrówko, bo pewnie jesteś osłabiona, oby nic Ci się nie przyplątało.Trzymam kciuki za wyniki badań i szybki termin operacji.
Bubbles widać ten Oxford wie co robi Czekamy na wieści i modlę się aby wyniki były dobre, żeby ten koszmar się już skończył.
Zadbaj też o siebie kochana potrzebujesz dużo siły. Ogromne buziaki dla całej rodzinki:****
Zadbaj też o siebie kochana potrzebujesz dużo siły. Ogromne buziaki dla całej rodzinki:****
reklama
Podziel się: