reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

bubbles myslę o Was i modle sie z całych sił o zdrowie Filipka!!!!!

kurcze, az nie mogę się skupić, mam nadzieję, że wszystko dobrze z Filipkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Bubbles wierzę, że bedzie wszystko dobrze, jesteśmy myślami z Wami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane moje, Wasze słowa znaczą dla mnie wiele, dziekuje!
Niestety rzeczywistość jest okrutna, jutro biopsja i odrazu w jednym znieczuleniu założą Filipkowi rurki w cialku, które dostarczają chemię do serduszka. Widziałam jak to wygląda i chce mi sie wrzeszczec z żalu, DLACZEGO???
Nasze życie nigdy już nie bedzie takie jak dawniej.
Teraz błagam Boga, aby nowotwór nie okazał sie złośliwy...
Pocieszają, ze takie malenstwa bardzo dobrze sie leczą i regeneruja, nie pamiętają bolu, moje serca pęknie za to na kawałki... to wszystko jest jak koszmar, chce sie obudzić :(((

Bubbles - maleństwa może i nie pamiętają, ale matce serce pęka na samą myśl. Mogę tylko pomodlić się za Filipka i trzymać kciuki żeby ta chemia nie była potrzebna. Nawet sobie nie wyobrażam przez co przechodzisz, przy tym wszystkie nasze problemy to pryszcz, choć człowiek jest tylko człowiekiem i irytuje się na pierdoły. Każdego dnia doceniam jakie to szczęście mieć zdrowego synka. Całą ciążę drżymy o nasze kruszynki, a jak już się pojawią po tej stronie - dalej drżymy żeby nic złego ich nie spotkało. Trzymaj się, musisz mieć teraz dużo siły dla swojego synka, na pewno będzie potrzebował dużo miłości i bliskości.

My też modlimy się za Filipka i trzymamy kciuki. Żadne maleństwo nie zasłużyło na coś tak strasznego, a mimo wszystko tak często się zdarzają takie paskudne choróbska :-(Bubbles musisz być silna, choć mogę sobie tylko wyobrazić jakie to trudne, jednak Twój Skarbek najukochańszy bardzo Was potrzebuje. Modlę się za Was i trzymam kciuki za pomyślny wynik biopsji.

Bubbles za kazdym razem jak czytam wiadomosci od Ciebie modle sie za Was i placze z zalem:-( wiem,ze jest Wam ciezko, nie umie Wam pomoc ale trzymam kciuki zeby szlo ku lepszemu i modle sie!!!!:* :*

reklama
Bubbles- to takie przykre i niesprawiedliwe ... :-:)-:)-( jestem z Wami - bądźcie dzielni dla Filipka on tego potrzebuje.
kochana wiem że może to nieodpowiednie teraz pytanie ale nurtuje mnie co się tak właściwie stało? skąd coś takiego w tak małym ciałku ?

Do góry