reklama
karolq8
Fanka BB :)
Kochana i my cala rodzinka trzymamy kciuki , myslami ciagle z wami
sylwia_
jestesmy z wami myslami!! przesylamy wszystkie duzo, duuuuzo sily i dobrej energii! :*
P
paulina007
Gość
bubbles tak chciałabym aby moje słowa pisane Ci pomogły w jakiś sposób. jestem pełna nadziei co do Filipka.
Bubbles ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę, na pewno to nic strasznego.Lekarz na spokojnie przed operacją chce wszystko omówić. Tylko proszę daj znak jutro co i jak bo pewnie wszystkie tu na forum będziemy paznokcie obgryzać i łamać kciuki (trzymać tak mocno zaciśnięte). Buziam Was mocno a Igorek przesyła "karolakowy" uśmiech
Hope
podwójna mama :-)
Bubbles co ja mogę, co ja mogę... Ta niemoc jest straszna, czytać o malutkim Fifiołku i nic nie móc... Mam ogromną, wielką nadzieję, że bioderka będą czyste, że lekarz powie to co wszyscy chcemy usłyszeć i bardzo, bardzo boję się razem z wami... Ściska żołądek...
Będzie dobrze, musi być dobrze, za dużo ludzi zaklina los, żeby było inaczej!!!!
Sercem z wami kochana, sercem i myślami nieustannie...
Będzie dobrze, musi być dobrze, za dużo ludzi zaklina los, żeby było inaczej!!!!
Sercem z wami kochana, sercem i myślami nieustannie...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
cóż dodać do tak pięknych słów moich poprzedniczek....
kochana jesteśmy z Wami całym sercem ! ogromna w Nas wiara i nadzieja że wszystko skończy się jak najlepiej dla Naszego bohatera! trzymamy mocno kciuki !!!!!!!
kochana jesteśmy z Wami całym sercem ! ogromna w Nas wiara i nadzieja że wszystko skończy się jak najlepiej dla Naszego bohatera! trzymamy mocno kciuki !!!!!!!
Matusia
Bubbles, jesteśmy z Wami cały czas, modlimy się za zdrowie Filipka.
Niech lekarze zrobią wszystko co możliwe i pozbędą się tego paskudztwa, żebyście wreszcie mogli odetchnąć. Trzymam kciuki, by jutrzejsza rozmowa przebiegła spokojnie i dała Wam wiele optymistycznych myśli.
Niech lekarze zrobią wszystko co możliwe i pozbędą się tego paskudztwa, żebyście wreszcie mogli odetchnąć. Trzymam kciuki, by jutrzejsza rozmowa przebiegła spokojnie i dała Wam wiele optymistycznych myśli.
reklama
Podziel się: