reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesele! i Chrzciny w szczecinie

ktora chetna na miejsce kogos??
Witam
Jak w tytule,odstąpię salę weselną zarezerwowaną na dzień 22 Września 2012-ego roku.Ranczo Radzicz to niezwykle urokliwe miejsce.Wiele par zabiega właśnie o te miejsce w celu stworzenia sobie wymarzonej uroczystości.Niestety ja z sali zrezygnować muszę, a jeśli nie znajdę kogoś na moje miejsce to moja zaliczka po prostu przepada.Zachęcam do obejrzenia tego cudownego miejsca na stronie:Ranczo Radzicz Elzbieta Górska, ośrodek wypoczynkowy, nocleg, noclegi, wczasy, organizacja wesel, wesela, sala, profesjonalne organizowanie wesel, ślub, przyjęcia weselne, organizacja imprez, konferencje, szkolenia, wypoczynek, wakacje, grill i o

Numer kontaktowy: 883 118 579

reklama
A ja polecam restaurację Kubuś na ul. Chopina miałam tam wesele, posiadają 2 sale, jedzenie, wystrój, obsługa na piątkę z plusem :)

reklama
Witam. Robiłem chrzciny mojej córeczki w Restauracji KORNER - Link do: Chrzciny i Komunie - Restauracje: Restauracja KORNER | Szczecin | woj. Zachodniopomorskie i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie pyszne , wszystko na czas, obsługa miła , serdeczna . Kameralna , przytulna sala, czuliśmy się naprawdę swobodnie , można powiedzieć że jak w domu;) Wszystko ładnie i estetycznie wystawione. Jeszcze raz chciałbym podziękować za świetne przygotowanie imprezy ! Pozdrawiam !!!

Do góry