reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesele! i Chrzciny w szczecinie

reklama
Witam serdecznie,

Oferuję Państwu wykonywanie zdjęć podczas ceremonii Chrztu oraz mini sesję z Maleństwem. Jest to wspaniała pamiątka. Czas mojego towarzyszenia podczas takiego dnia to ok. 3h.

Koszt takiej usługi to - 350zł:
- 40zdjęć w formacie 15x21
- oddanych w albumie tradycyjnym
- mała niespodzianka
- wszystkie zdjęcia z tego dnia na płytce DVD

Oczywiście to jest cena podstawowa, zawsze można ją dostosować do Państwa potrzeb.

Posiadam Certyfikat wydany przez kurię, dzięki czemu mogę wykonywać zdjęcia w Kościele podczas uroczystości.

Zapraszam serdecznie na moją stronę - Fotografia Szczecin - fotograf Szczecin, zdjęcia dzieci, zdjęcia ciążowe, zdjęcia ślubne , tel: 696 582 423

Pozdrawiam równie serdecznie
Anna Szulakiewicz

powinni ale ni w kazdym chca mi bez slubu ochrzcil proboszcz gdzie naleze- Parafia rzymskokatolicka pw.Świetej Rodziny ul.królowej korony polskiej 28. i na pewno tez u dominikanów na wielkopolskiej jak aniulla pisała-tam kolezanka chrzciła bo nigdzie nie chcieli,.

Dziewczyny mam takie pytanko(bo wiekszosc z was jest juz zamezna)gdzie jest jakas ladna sala weselna i nie droga ktora mozecie polecic(moze tam gdzie same mialyscie weselicho),najlepiej na prawobrzezu.W przyszlym roku planujemy slub i czas zaczac sie rozgladac za sala:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mona my mieliśmy wesele w Dąbiu na przystani jachtowej, ale nie w marinie. Jak chcesz to odezwij się do mnie, bo chyba mam nawet gdzieś nasze menu i ile za co wyszło. No a że nasz ślub nie był aż tak dawno temu to jeszcze pamiętam wszystkie wpadki, więc może coś pomogę ;)

Wiem gdzie to ,ladne miejsce! Wiesz co jak bedziesz miala wiecej wolnego czasu to napisz mi tak mniej wiecej ile za osobe wyszlo.Chce zobaczyc tak dla porownania:)
napisz tutaj albo na nk jak Ci pasuje :) z gory dzieki!

reklama
ok co mi się przypomni to będę pisała. Jak coś to pytajcie, bo może nie wszystko mi od razu wpadnie do głowy.

Ślub braliśmy w kościele na majowym, a wesele było w Dąbiu na Przestrzennej- dokładnie tutaj Szczecin-Catering.pl | Caternig w Szczecinie, organizacja imprez, Tawerna
Sala mi się bardzo podobała, chociaż nie jest duża (my mieliśmy wesele na niecałe 80 osób i było wystarczająco miejsca żeby każdy doszedł do swojego miejsca bez przeciskania się i było też miejsce do tańczenia i nikt się nie tłoczył. Plusem była też toaleta zaraz na sali ;) Minus to schody prowadzące na salę, bo sala jest na piętrze, ale u nas nikt mimo sporej ilości alkoholu nie spadł, więc nie było źle. Ogromnym plusem jest otoczenie, zwłaszcza jak planujecie ślub wiosna- latem... dużo zieleni, jezioro, jachty...
Właścicielka bardzo fajna, spokojnie można się z nią dogadać na każdy temat, doradzi... Sala przystrojona jest według indywidualnego gustu klienta, w kolorach jakich sobie zażyczycie. Sale stroi siostra właścicielki, która ma kwiaciarnię i ja u niej zamawiałam też wiązankę, żeby wszystko do siebie pasowało i ją też mogę polecić z czystym sumieniem. Wcześniej nawet nie wiedziałam, że wiązankę dobiera się do wyglądu panny młodej, do sukni, do sali, a nawet do ubioru pana młodego... Ogólnie to ja jej pokazałam zdjęcia sukni, garnituru i określiłam mniej więcej kolory i dałam jej wolna rękę- efekt- piękna wiązanka, z perełkami identycznymi jak miałam na welonie, pasująca do wszystkiego (nawet samochodu, którym jechaliśmy)
A i jeszcze jedno co do sali- pyszne jedzenie, a to podstawa!!!

Do góry