ok co mi się przypomni to będę pisała. Jak coś to pytajcie, bo może nie wszystko mi od razu wpadnie do głowy.
Ślub braliśmy w kościele na majowym, a wesele było w Dąbiu na Przestrzennej- dokładnie tutaj
Szczecin-Catering.pl | Caternig w Szczecinie, organizacja imprez, Tawerna
Sala mi się bardzo podobała, chociaż nie jest duża (my mieliśmy wesele na niecałe 80 osób i było wystarczająco miejsca żeby każdy doszedł do swojego miejsca bez przeciskania się i było też miejsce do tańczenia i nikt się nie tłoczył. Plusem była też toaleta zaraz na sali
Minus to schody prowadzące na salę, bo sala jest na piętrze, ale u nas nikt mimo sporej ilości alkoholu nie spadł, więc nie było źle. Ogromnym plusem jest otoczenie, zwłaszcza jak planujecie ślub wiosna- latem... dużo zieleni, jezioro, jachty...
Właścicielka bardzo fajna, spokojnie można się z nią dogadać na każdy temat, doradzi... Sala przystrojona jest według indywidualnego gustu klienta, w kolorach jakich sobie zażyczycie. Sale stroi siostra właścicielki, która ma kwiaciarnię i ja u niej zamawiałam też wiązankę, żeby wszystko do siebie pasowało i ją też mogę polecić z czystym sumieniem. Wcześniej nawet nie wiedziałam, że wiązankę dobiera się do wyglądu panny młodej, do sukni, do sali, a nawet do ubioru pana młodego... Ogólnie to ja jej pokazałam zdjęcia sukni, garnituru i określiłam mniej więcej kolory i dałam jej wolna rękę- efekt- piękna wiązanka, z perełkami identycznymi jak miałam na welonie, pasująca do wszystkiego (nawet samochodu, którym jechaliśmy)
A i jeszcze jedno co do sali- pyszne jedzenie, a to podstawa!!!