reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesele! i Chrzciny w szczecinie

reklama
mona6061@wp.pl poprosze na e-maila:) no 150 zl.to nie duzo! i najwazniejsze ze jedzonko dobre i piekne miejsce! Ja chcialabym miec slub na slonecznym w sanktuarium dla tego szukam sali gdzies na prawobrzezu.To czekam na e-maila :) z gory dzieki!!

ja swojego jeszcze nie mialam ale bylam na weselu u kuzynki w marinie-odrawdzam. chyba ,ze ktos lubi potrawy z ryby(wszystkie potrawy byly z ryby:( ) i to byl najwiekszy minus,bo kazdy byl zawiedziony,salka fajna,otoczenie tez,ale jedzenie nie bardzo. kolezanka miala w usmiechu-tanio,miło i jedzenie dobre:) nie pamietam ile płaciła.mi sie podobało(jak myslalam o slubie jeszzce) sala na bartoszewie byly dwie salki do wyboru menu super.przy jeziorku,busy maja do wynajecia busy ,ze gosci odwoza do domu.nie moge stronki znalesc:(

Mona, dobry pomysl na takie rozeznanie w temacie. Kiedy my bralismy slub tez pytalam znajomych co gdzie i jak. My mielismy wesele na ustowie,( Villa Vivian). Bardzo fajnie, kazdy chwalil- no ale to nie prawy brzeg. Zespół mielismy z nowogardu (Mini band- Andrzej Konieczny). Super- polecam. Bylam na 5 weselach z ich udzialem. Fotograf- Gryczenko, a kamera Dziedzic Film. Pozdrawiam.

mona6061@wp.pl poprosze na e-maila:) no 150 zl.to nie duzo! i najwazniejsze ze jedzonko dobre i piekne miejsce! Ja chcialabym miec slub na slonecznym w sanktuarium dla tego szukam sali gdzies na prawobrzezu.To czekam na e-maila :) z gory dzieki!!

Przy ul. Dąbskiej jest sala weselna, tylko nie ciekawie wygląda ta rozkopana ulica , jeśli chodzi o koszty nie orientuje się niestety

mona fotografów mam 2 znajomych jeden to tomasz murański toMash foto studio a drugi to sebastian wołosz tel podam ci na priv jak chcesz.
obydwu baaaaardzo polecam.
Tomek robił u nas komunię Mateusza, jak będziesz u mnie na pazurkach to pokażę ci djęcia jego wykonania

reklama
Matylda dzieki za namiary co do fotografow :)
Boziulku cywilny juz 22 stycznia :) ale ten czas leci! A z Koscielnym i weselichem musimy sie jednak wstrzymac do czasu az wrocimy z Fr.i portfel bedzie grubszy ;))))))

Do góry