reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesele! i Chrzciny w szczecinie

a u mnie się chyba wszystko jeszcze w tym roku rozegra :) heh przedyskutowaliśmy i stwierdziliśmy , że dobrze będzie w te wakacje jak zjedziemy do PL :) trochę dziś poszperałam po necie za restauracjami i jest parę ciekawych , tylko że my potrzebujemy takie żeby miały też pokoje dla gości bo wiele będzie przyjezdnych, się kurde ludziska po świecie porozjeżdżały... może uda się jeszcze załatwić na te wakacje weselicho :)

reklama
Do czarodziejka87: Cześć :) W czerwcu mamy wesele w Marinie, drogo nie jest, bo 160 zł z napojami i alkoholem. Czy mogłabyś mi powiedzieć co Ci się tam nie podobało? Bo coraz bardziej się tym martwie

a u mnie się chyba wszystko jeszcze w tym roku rozegra :) heh przedyskutowaliśmy i stwierdziliśmy , że dobrze będzie w te wakacje jak zjedziemy do PL :) trochę dziś poszperałam po necie za restauracjami i jest parę ciekawych , tylko że my potrzebujemy takie żeby miały też pokoje dla gości bo wiele będzie przyjezdnych, się kurde ludziska po świecie porozjeżdżały... może uda się jeszcze załatwić na te wakacje weselicho :)

aniulla my dokladnie tak samo jak Ty szukamy sali z pokojami bo bedzi bardzo duzo osob przyjezdnych...a wesele planujemy na czerwca.

tak, z Wybickiego:) a ty tez:)? A przed slubem mieszkałam w POdjuchach na smoczej

a swoja drogą twój Sebastian i moja Ula wprawie rówieśniki:)

Mona moja kuzynka miała w brzózkach ślub,fajna sala,duzy taras,i domki ktore wynajeli gościom i sami spali w apartamencie.jeziorko z plażą o północy super fajerwerki wyglądały:) poprawiny tez super,mozna bylo sobie na tarasie siedzieć:) tylko,ze to było z 7lat temu.nie pamietam osrodka nazwy,ale wiem ,ze był kort tenisowy,domki parterowe(dwa pokoje łazienka).tam gdzie te wesele było wchodziło sie po schodach na pietro.i duoz zieleni,w lesie jakos chyba:)
ale na 89% to ten bo cos mi swita jak patrze na ta sale:) bo domki mogły sie zmienic przez te kilka lat:)
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Brzózki Brzózki, w Brzózkach - opinie, dojazd, telefony, ceny

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chrzciny robilam w domku,bylo okolo 25 osob(dobrze nie pamietam;-)) dom duzy z ogrodem wiec sie pomiescilismy :-D A Brat nie dlugo po nas robil w Grocie bylo przyjemnie:)) przytulnie...kupe lat juz tam nie bylam.Nic innego z lokali nie doradze bo pojecia nie mam...

Do góry