reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Węgorzewo:)

reklama
Ja jako mazurska mama witam Was serdecznie:tak:
mam nadzieje że jeszcze do Ciebie dołączą inne mamy z Węgorzewa;-)

możliwe, że się nie znamy (choć kto wie, może z widzenia?) ale możemy sie poznać :-) widzę po suwaczku, że masz 9miesiecznego bobasa-ja mam półroczną córcię Maję. rodziłas w polsce, czy w aberdeen?

Tak nasza niunia ma juz prawie 10 m-cy a rodzilam w Aberdeen bo mieszkamy tutaj juz ja od 3 lat, a moj maz od 4 lat z tym ze on nie jest z wegorzewa tylko z pod szczecina:tak:.Moja niunia ma na imie Anastasia i lobuzuje coraz bardziej,poczekaj a twoja tez za chwile juz zacznie;-):-)

reklama
reklama
Do góry