reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Chyba jednak @ się rozkręca, oby to może jeszcze zatestuje we wrześniu 😂🤷‍♀️.
@asiasiasia teraz spokojnie na wyniki czekać i luzu, zobaczysz zaraz @ się rozkręci i niedługo następny cykl starań 😊.
Podziwiam pomiary i ta systematyczność. Ja mam termometr, ale jakoś nie umiem się przekonać do tego, chyba boję się blokady przez to🤷‍♀️. Może od października zacznę😁.

reklama
Zakładam, że chodziło o albo się chce mierzyć albo się nie chce mierzyć 💁‍♀️
Jak ktoś chce to szuka sposobów a jak nie chce to szuka powodów.
Miliony kobiet monitorują cykl za pomocą termometru i nie widzę powodu żeby im z tego powodu umniejszać. Wsadzanie sobie termometra w pochwie nie jest śmieszne. Jest metoda samobadania. Bardzo skuteczną zresztą jeśli robi się to poprawnie.
Nie zauważyłam żeby ktos komuś umniejszał. Mierzenie temperatury nie jest dla każdego. Są tacy co wolą sikać na testy i tacy co mierzą temperaturę.

Ja z początku się wstydzilam jak to wkładać, a co jak mi utknie tam itd... no ale skoro większość z Was to robi to i ja zakupiłam termometr i wkładam codzien o 5.20 zmierzę kładę się na łóżko chociaż nie udaje mi się zasnąć to później tylko wpisuje w aplikacje i już.
a z jakiego termometru korzystasz? I z jakiej apki?

reklama
Do góry