no właśnie w odstępie paru sekund 2-3 pomiary dawały inny odczytMożna mierzyć w ten sposób jak najbardziej. Tylko jest to duuuzo trudniejsze w obsłudze żeby zrobić to w pełni prawidłowo no i zdecydowanie większe są wahania
reklama
pluto_nova
Moderator
ok, dawaj znaćW tym cyklu chcę zobaczyć kiedy i czy w ogóle owulacja występuje - wtedy będę wiedziała, kiedy testować
Wezu
Fanka BB :)
yyy.. niech pomyślę...Czy mogłabyś się kulturalniej odzywać małpo ?
NIE <3
chyba nie, bo nawet zrobił mi rysunek pod jakim kątem i z której stronu mam go wkładać do ustMoże pomylił wargi
Zazuu
no właśnie w odstępie paru sekund 2-3 pomiary dawały inny odczyt
W przypadku pomiaru w ustach trzeba zawsze mierzyć w tym samym miejscu, po tej samej stronie jamy ustnej. Trzeba przez minimum 10 minut przed pomiarem nie mówić, nie pić ale i nie otwierać ust.
Paxa
Pomocnychyba nie, bo nawet zrobił mi rysunek pod jakim kątem i z której stronu mam go wkładać do ust
pluto_nova
Moderator
muszę zobaczyć ten rysunek!chyba nie, bo nawet zrobił mi rysunek pod jakim kątem i z której stronu mam go wkładać do ust
Owulacja
wow a masz go gdzieś?chyba nie, bo nawet zrobił mi rysunek pod jakim kątem i z której stronu mam go wkładać do ust
Wezu
Dokładnie ja tez o 6 rano po mierzeniu wstaje...w weekend zasypiam ponownie a czasami wstaje tez. Ale ja lubię pozno chodzić spać i wcześnie wstawać.
od dwóch miesięcy się zastanawiam czy zacząć ale nie wiem czy umiałabym zachować regularność co do pomiarów, codziennie rano, ta sama godzina... Hmm. Ale warto to przemyśleć
reklama
pluto_nova
Moderator
to trochę kłopotliwe jak ktoś śpi z otwartą buziąW przypadku pomiaru w ustach trzeba zawsze mierzyć w tym samym miejscu, po tej samej stronie jamy ustnej. Trzeba przez minimum 10 minut przed pomiarem nie mówić, nie pić ale i nie otwierać ust.