Kwiatuszek1234
Fanka BB :)
Zrobiłam drugiego pinka - duszek chyba powoli staje się duchem i nabrał nawet rożowawego koloru, choć na zdjęciu nadal się skutecznie ukrywa![]()
Gratulacje! Ile dni po owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam drugiego pinka - duszek chyba powoli staje się duchem i nabrał nawet rożowawego koloru, choć na zdjęciu nadal się skutecznie ukrywa![]()
Tylko z tym trzeba uważać, jak się już zajdzie, bo na ulotce ostrzegają i wolę nie lekceważyć. Po owulacji te 4-5 dni też już bym nie brała, tak profilaktycznie. Ale leczy jak nic innegoz tego co pamietam najpierw był Groprinosin (ten sam skład), a potem wyszła rozreklamowana Neosine![]()
Jest duszek! Łłłłłiiii... !Zrobiłam drugiego pinka - duszek chyba powoli staje się duchem i nabrał nawet rożowawego koloru, choć na zdjęciu nadal się skutecznie ukrywa![]()
Dziękuję, aczkolwiek w zeszłym miesiącu miałam piękna różowa kreskę, a w tym samym dniu betę <0.1, dlatego podchodzę do tego baaaardzo ostrożnie. To 10dpo, wczoraj miałam lekkie pobolewanie w podbrzuszu jak na okresGratulacje! Ile dni po owu?
To kogo polecasz?Panowie delikatniejsimój te 6 jest histeryczka i od razu dostał elke na 2 tygodnie i antybiotyk
Ja zaraz po wyrwaniu do roboty, a z ostatniej to już szwy wyjęłam sama
Ale mam super chirurga i jeżdżę do niego 400 km. Raz poszłam do polecanego w okolicy, skasował jak za implant, zmęczył mnie przez 45 minut, rozjebał pół twarzy i cierpiałam tydzień. A mój chirurg z pantomogramem i zapłaceniem równe 11 minutpolecam serdecznie
Stres raz jest większy raz mniejszy, ale nawet jak miałam okresy z naprawdę dużym stresem to mi się nie działo takA jak z hormonami? Może jakiś większy stres choroba lub wysiłek fizyczny?
To kogo polecasz?![]()
Ten duszek Cię już w konia nie może zrobićZrobiłam drugiego pinka - duszek chyba powoli staje się duchem i nabrał nawet rożowawego koloru, choć na zdjęciu nadal się skutecznie ukrywa![]()