reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Jak czasami czytam bez obrazy, bo nie oceniam, bo to tylko moje podejście, ale przeraża mnie, że seks tylko dla ciąży 🙈, możliwe, że wynika z tego, że lubię od zawsze i miałam okej libido zawsze, po odstawieniu anty wręcz lepsze, nawet na stres działa u mnie seks jako odprężenie i może jeszcze jestem na początku,, starań". Wiadomo czasami jak jest owu to działa może jak dodatkowo zachęta, ale robię bo chce i czepię przyjemność z tego. Po za tym też napotkałam, że orgazm wspomaga zapłodnienie, ile prawdy nie wiem. Aż czytając czasami, boję się tego stanu seksu dla dziecka tylko, ja może błędnie odbieram 🤷‍♀️, ale jak mi się nie chce to wręcz mam wrażenie, że wtedy sama sobą wszystko będę blokować 🙈😂

Dokładnie, może to właśnie dlatego, że jesteś jeszcze na początku starań (chociaz nie pamietam, jak dlugo sie staracie, opieram sie wyłącznie na tym co napisalas wyżej) i bardzo mocno Ci życzę, żebyś zawsze uprawiała seks wyłącznie z przyjemności, a nie poczucia obowiązku, żeby nie zmarnować okazji w ten kolejny jeden dzień w cyklu :)

reklama
Dokładnie, może to właśnie dlatego, że jesteś jeszcze na początku starań (chociaz nie pamietam, jak dlugo sie staracie, opieram sie wyłącznie na tym co napisalas wyżej) i bardzo mocno Ci życzę, żebyś zawsze uprawiała seks wyłącznie z przyjemności, a nie poczucia obowiązku, żeby nie zmarnować okazji w ten kolejny jeden dzień w cyklu :)

*szansy (nie okazji) xD

Ej ja to pierd..... zaraz na zawał!!!! Zarezerwowałam domek na weekend 30.09-02.10 w Bieszczadach... i mój jebniety mąż pyta się teraz swojej mamusi czy z nami jedzie!!!!! Myślałam że rzucę w niego tłuczkiem do mięsa !!!!!
Boże ale go zjebe jak będzie okazja!!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

O kurde... powiedz im, że to jest rezerwacja dla dwóch osób, więc jak chcą to mogą sobie razem jechać, SAMI...

Cześć dziewczyny, chciałabym do was dołączyć 😁 Mam 28 lat i 17-sto miesięczną córkę i zaczynamy starania o drugie bobo 😁 Ostatnio zajęło 5 cykli i jedną ciążę biochemiczną po drodze. Córka jest wcześniakiem, miałam CC w 33tc ciąży z powodu stanu przedrzucawkowego, może się niestety powtórzyć ale będę miała wprowadzoną profilaktykę w postaci acardu. I po porodzie wyszły mi zmiany przednowotworowe na szyjce macicy, miałam konizacje, więc jest też ryzyko niewydolności cieśniowo-szyjkowej. Więc bardzo obawiam się tej ciąży, niestety obciążona z każdej strony. i bardzo boję się jak będzie z dwójką dzieci i to z taką małą różnicą wieku, ale doszliśmy z mężem do wniosku że wolimy za jednym zamachem mieć z głowy ten najgorszy czas. Mam właśnie 2dc, po odstawieniu tabletek ale jeszcze wstrzymujemy się ten cykl ze staraniami. 30.09 mam wizytę u nowego gina, musiałam zmienić na takiego który pracuje w szpitalu i mnie poprowadzi, ten jest kierownikiem patologii ciąży w szpitalu uniwersyteckim. Wizyta będzie w 15dc więc mam nadzieję że coś będzie można podejrzeć na USG

Nawet nie muszę niczego sprawdzać jutro testem, juz w śluzie wypatrzyłam żyłkę krwistą.
Ja mam delikatny brązowy śluz wczoraj i dzisiaj, ale podobnie miałam przy bezowulacyjnym cyklu przed okresem. Ale jest cichutki głosik, że może implantacyjne, bo jakieś 10-11 dpo :p Wiem, wiem...

Ej ja to pierd..... zaraz na zawał!!!! Zarezerwowałam domek na weekend 30.09-02.10 w Bieszczadach... i mój jebniety mąż pyta się teraz swojej mamusi czy z nami jedzie!!!!! Myślałam że rzucę w niego tłuczkiem do mięsa !!!!!
Czy mamusia się zgodziła?!

🤯😱 może mama ma mu zapewnić w Bieszczadach odpoczynek od seksu 🤭😨

reklama
Do góry