reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Jak czasami czytam bez obrazy, bo nie oceniam, bo to tylko moje podejście, ale przeraża mnie, że seks tylko dla ciąży 🙈, możliwe, że wynika z tego, że lubię od zawsze i miałam okej libido zawsze, po odstawieniu anty wręcz lepsze, nawet na stres działa u mnie seks jako odprężenie i może jeszcze jestem na początku,, starań". Wiadomo czasami jak jest owu to działa może jak dodatkowo zachęta, ale robię bo chce i czepię przyjemność z tego. Po za tym też napotkałam, że orgazm wspomaga zapłodnienie, ile prawdy nie wiem. Aż czytając czasami, boję się tego stanu seksu dla dziecka tylko, ja może błędnie odbieram 🤷‍♀️, ale jak mi się nie chce to wręcz mam wrażenie, że wtedy sama sobą wszystko będę blokować 🙈😂

Dokładnie, może to właśnie dlatego, że jesteś jeszcze na początku starań (chociaz nie pamietam, jak dlugo sie staracie, opieram sie wyłącznie na tym co napisalas wyżej) i bardzo mocno Ci życzę, żebyś zawsze uprawiała seks wyłącznie z przyjemności, a nie poczucia obowiązku, żeby nie zmarnować okazji w ten kolejny jeden dzień w cyklu :)

reklama
Dokładnie, może to właśnie dlatego, że jesteś jeszcze na początku starań (chociaz nie pamietam, jak dlugo sie staracie, opieram sie wyłącznie na tym co napisalas wyżej) i bardzo mocno Ci życzę, żebyś zawsze uprawiała seks wyłącznie z przyjemności, a nie poczucia obowiązku, żeby nie zmarnować okazji w ten kolejny jeden dzień w cyklu :)

*szansy (nie okazji) xD

Ej ja to pierd..... zaraz na zawał!!!! Zarezerwowałam domek na weekend 30.09-02.10 w Bieszczadach... i mój jebniety mąż pyta się teraz swojej mamusi czy z nami jedzie!!!!! Myślałam że rzucę w niego tłuczkiem do mięsa !!!!!
Boże ale go zjebe jak będzie okazja!!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

O kurde... powiedz im, że to jest rezerwacja dla dwóch osób, więc jak chcą to mogą sobie razem jechać, SAMI...

Cześć dziewczyny, chciałabym do was dołączyć 😁 Mam 28 lat i 17-sto miesięczną córkę i zaczynamy starania o drugie bobo 😁 Ostatnio zajęło 5 cykli i jedną ciążę biochemiczną po drodze. Córka jest wcześniakiem, miałam CC w 33tc ciąży z powodu stanu przedrzucawkowego, może się niestety powtórzyć ale będę miała wprowadzoną profilaktykę w postaci acardu. I po porodzie wyszły mi zmiany przednowotworowe na szyjce macicy, miałam konizacje, więc jest też ryzyko niewydolności cieśniowo-szyjkowej. Więc bardzo obawiam się tej ciąży, niestety obciążona z każdej strony. i bardzo boję się jak będzie z dwójką dzieci i to z taką małą różnicą wieku, ale doszliśmy z mężem do wniosku że wolimy za jednym zamachem mieć z głowy ten najgorszy czas. Mam właśnie 2dc, po odstawieniu tabletek ale jeszcze wstrzymujemy się ten cykl ze staraniami. 30.09 mam wizytę u nowego gina, musiałam zmienić na takiego który pracuje w szpitalu i mnie poprowadzi, ten jest kierownikiem patologii ciąży w szpitalu uniwersyteckim. Wizyta będzie w 15dc więc mam nadzieję że coś będzie można podejrzeć na USG

Nawet nie muszę niczego sprawdzać jutro testem, juz w śluzie wypatrzyłam żyłkę krwistą.
Ja mam delikatny brązowy śluz wczoraj i dzisiaj, ale podobnie miałam przy bezowulacyjnym cyklu przed okresem. Ale jest cichutki głosik, że może implantacyjne, bo jakieś 10-11 dpo :p Wiem, wiem...

Ej ja to pierd..... zaraz na zawał!!!! Zarezerwowałam domek na weekend 30.09-02.10 w Bieszczadach... i mój jebniety mąż pyta się teraz swojej mamusi czy z nami jedzie!!!!! Myślałam że rzucę w niego tłuczkiem do mięsa !!!!!
Czy mamusia się zgodziła?!

🤯😱 może mama ma mu zapewnić w Bieszczadach odpoczynek od seksu 🤭😨

reklama
Do góry