reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
A miałyście kiedyś falstart? Są płodne, chcecie robić dziecko, szybka gra wstępna, a co do czego to facet ma zwiędłego kalafiora, a Wy susza całkowita i w sumie w głowie myśl, że to się nie uda i rezygnujecie? 🤷 😃
Wczoraj żaliła mi się koleżanka z tego typu historii i się zastanawiam czy to częsta rzecz wśród staraczek i starakow, bo w końcu płodne wymagają pewnej mobilizacji, seks moze być przyjemnością i w sumie cierpieniem xd
Ja mimo starań to uprawiam seks z mężem bo lubię, większego problemu nie mamy. Ze śluzem po odstawieniu antykoncepcji nie mam na szczęście większego problemu poprostu czasami jest go więcej i bardziej śliski, a czasem mniej i taki wodnisty.

I nie testowałas wcześniej? 😱 czekałaś do dnia miesiączki? 😱
normalnie to przed prawilnym testowaniem jest jeszcze przedtestowanie 🤣
nie tym razem 😂 teraz od razu po owu pojechałam na wakacje i robiłam wszystko, żeby tylko nie myśleć o testowaniu, specjalnie ze sobą nie wzięłam. Czekają na mnie w domu 4 pinki 😂

reklama
Do góry