reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny.... Czy tutaj jest coś do poprawki czy trzeba szukać dalej? 😶
IMG_20220909_185041.jpg

Jestem po! Kurde badał i badał i badał i mówi, że wg niego tą moją beta to jest po biochemicznej i jutro mam ją powtórzyć 🤷 mówi, że dokładnie przejrzał wszystko łącznie z przydatkami no i nie widzi pozamacicznej. Jak jutro się podwoi beta no to trzeba zaś USG zrobić, do tego w środku wszystko w porządku,endometrium cienkie takie jak na koniec miesiączki i w sumie dziś tylko już plamię.. Uhhh... oby beta nie urosła 👿

Jestem po! Kurde badał i badał i badał i mówi, że wg niego tą moją beta to jest po biochemicznej i jutro mam ją powtórzyć 🤷 mówi, że dokładnie przejrzał wszystko łącznie z przydatkami no i nie widzi pozamacicznej. Jak jutro się podwoi beta no to trzeba zaś USG zrobić, do tego w środku wszystko w porządku,endometrium cienkie takie jak na koniec miesiączki i w sumie dziś tylko już plamię.. Uhhh... oby beta nie urosła 👿
Czyli niby uspokoił ale jednak wszystko zalezy od bety.
Trzymam kciuki za spadek.

reklama
Hej 😁 Chciałam do Was dołączyć wcześniej, ale czekałam na miesiączkę, która powinna być pod koniec sierpnia i się nie doczekałam do tej pory.. cykle 29-34 dni, miesiączka spóźnia mi się już 12 dni (pierwszy raz aż takie spóźnienie) testy sikane negatywne, 31 DC beta negatywna, lekarz dopiero 22 września.. (prywatny lekarz urlop, a na NFZ dopiero 22.09) wczoraj w południe zrobiłam test sikany, bo jutro możliwe, że napije się alkoholu i też nic nie widać, żadnych objawów miesiączki do wczoraj 😑 wczoraj bardzo, bardzo delikatne różowe plamienie jednorazowe kilkanaście minut po przytulaniu (w 1 ciąży- puste jajo, miałam krwawienie implantacyjne, ale była to kropka na wkładce, wtedy pęcherzyk tydzień młodszy niż wyliczenia z @), kilka godzin po negatywnym teście, a godzinę po tym śluz bezbarwny z czerwonymi/różowymi 3 nitkami, żadnych bóli. Za to dziś przez 5 minut kłuł mnie prawy jajnik tak, że mnie obudził i co jakiś czas czuje ciągnięcie z prawej strony, ale jest to znośne. Na ciążę nie ma szans moim zdaniem, chociaż niektórzy twierdzą, że póki nie ma @ to zawsze jest szansa. Dodam, że bardzo czekałam na miesiączkę, bo miałam zrobić badania w 3dc i od października miałam mieć monitoring i ewentualnie stymulację..

Do góry