reklama
Ceonis
Fanka BB :)
U mnie to się nazywa siki(eliszek)Ja tak sikam, odkąd mój kieliszek się zbił w zlewie podczas mycia taki był fajny po Soplicy
lady_in_blue
A w którym dniu cyklu te badania były robione?Dziewczyny.... Czy tutaj jest coś do poprawki czy trzeba szukać dalej?
Zobacz załącznik 1441779
Chociaż dobra, cofam pytanie, ten estradiol jest w innych jednostkach ;-). Bo myślałam że jest strasznie wysoki jak na początek cyklu ale jednak jest ok.
E
eag
Gość
Jestem po! Kurde badał i badał i badał i mówi, że wg niego tą moją beta to jest po biochemicznej i jutro mam ją powtórzyć mówi, że dokładnie przejrzał wszystko łącznie z przydatkami no i nie widzi pozamacicznej. Jak jutro się podwoi beta no to trzeba zaś USG zrobić, do tego w środku wszystko w porządku,endometrium cienkie takie jak na koniec miesiączki i w sumie dziś tylko już plamię.. Uhhh... oby beta nie urosła
Owulacja
W 4 dcA w którym dniu cyklu te badania były robione?
Chociaż dobra, cofam pytanie, ten estradiol jest w innych jednostkach ;-). Bo myślałam że jest strasznie wysoki jak na początek cyklu ale jednak jest ok.
Czekam jeszcze na LH z mojego pakietu menopauzy
królowa_kresek😉🙃
Czyli niby uspokoił ale jednak wszystko zalezy od bety.Jestem po! Kurde badał i badał i badał i mówi, że wg niego tą moją beta to jest po biochemicznej i jutro mam ją powtórzyć mówi, że dokładnie przejrzał wszystko łącznie z przydatkami no i nie widzi pozamacicznej. Jak jutro się podwoi beta no to trzeba zaś USG zrobić, do tego w środku wszystko w porządku,endometrium cienkie takie jak na koniec miesiączki i w sumie dziś tylko już plamię.. Uhhh... oby beta nie urosła
Trzymam kciuki za spadek.
E
eag
Gość
DoooookladnieCzyli niby uspokoił ale jednak wszystko zalezy od bety.
Trzymam kciuki za spadek.
królowa_kresek😉🙃
Mi po cp beta spadła po 5 tyg z około 6 tysDoooookladnie
reklama
Klaudia126
Hej Chciałam do Was dołączyć wcześniej, ale czekałam na miesiączkę, która powinna być pod koniec sierpnia i się nie doczekałam do tej pory.. cykle 29-34 dni, miesiączka spóźnia mi się już 12 dni (pierwszy raz aż takie spóźnienie) testy sikane negatywne, 31 DC beta negatywna, lekarz dopiero 22 września.. (prywatny lekarz urlop, a na NFZ dopiero 22.09) wczoraj w południe zrobiłam test sikany, bo jutro możliwe, że napije się alkoholu i też nic nie widać, żadnych objawów miesiączki do wczoraj wczoraj bardzo, bardzo delikatne różowe plamienie jednorazowe kilkanaście minut po przytulaniu (w 1 ciąży- puste jajo, miałam krwawienie implantacyjne, ale była to kropka na wkładce, wtedy pęcherzyk tydzień młodszy niż wyliczenia z @), kilka godzin po negatywnym teście, a godzinę po tym śluz bezbarwny z czerwonymi/różowymi 3 nitkami, żadnych bóli. Za to dziś przez 5 minut kłuł mnie prawy jajnik tak, że mnie obudził i co jakiś czas czuje ciągnięcie z prawej strony, ale jest to znośne. Na ciążę nie ma szans moim zdaniem, chociaż niektórzy twierdzą, że póki nie ma @ to zawsze jest szansa. Dodam, że bardzo czekałam na miesiączkę, bo miałam zrobić badania w 3dc i od października miałam mieć monitoring i ewentualnie stymulację..