reklama
Króliczek2610
Fanka BB :)
Tak się ucieszyłam piątkiem i tak gnałam do domu z pracy, że zapomniałam kupić owulakow. Myślę, czy się wrócić do miasta
Ja właśnie wracam kupiłam 20 a chciałam 40 ale nie było
Wezu
ja tak samo, też kieliszek Kiedyś mój partner wszedł do łazienki a ja zapomniałam schować kieliszek do szafki, zapytał mnie dlaczego kieliszek stoi w łazience, więc powiedziałam że lubię czasem strzelić setkę przed snem Oczywiście wiedział, że żartowałam no ale było zabawnieDopisuje się do grona zjebow
Baaaa ja mam kieliszek w łazience i do niego siusiam jakby tak ktoś zajrzał do szafki i go zobaczył to bym uchodziła za alkoholika
królowa_kresek😉🙃
Wow piękny wynikMam maszyna do progesteronu się resetowala i wynik będzie jutro w pn sobie odbiorę na spokojnie i powtórzę betę
pluto_nova
Moderator
ale beta!Mam maszyna do progesteronu się resetowala i wynik będzie jutro w pn sobie odbiorę na spokojnie i powtórzę betę
Owulacja
Ja tak sikam, odkąd mój kieliszek się zbił w zlewie podczas mycia taki był fajny po SoplicyA najbardziej mnie inspiruje jak w filmach kobiety sikają na testy. Siedzą prosto i nawet nie patrzą ja jak sikam, to jest pełna gimnastyka staram się trafić w ten test, a głowę to bym wsadzila sobie najchętniej między nogi
LadyCaro
Tez mam od SoplicyJa tak sikam, odkąd mój kieliszek się zbił w zlewie podczas mycia taki był fajny po Soplicy
Owulacja
W filmach o staraczkach by się tak nie zdarzyłoW filmach to w ogóle.. sikają, jak się orientują zupełnie nagle, że im się ze 2 tygodnie okres spóźnia
Fabuła filmu o staraczkach to by było 75% sikania
reklama