reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

czekam w kolejce duzo ludzi. Zobaczymy. A z endo to sie okazalo ze jak sie rejsstrowalam to pomylila daty bo powiedziala 8 a przyjezdza 9 i sie wkurzylam.
A może jakbyś do tej bety proga od razu dorzuciła, to może coś się wyjaśni, czy była owulacja, czy będzie miesiączka... Dziewczyny, co myślicie?

reklama
U mnie tak temp. wygląda. Chociaż dzisiejszej nie jestem pewna, bo czekałam na pikanie termometra, ale nie słyszałam, a dłużyło mi się coś, więc wyjęłam i taką temp. wpisałam. Chyba, że ja glucha i pikał 😅

Załączniki

• 5d0b67bd-6bd6-45bd-8d2e-8931af2a4276.jpeg
    5d0b67bd-6bd6-45bd-8d2e-8931af2a4276.jpeg
    39,5 KB · Wyświetleń: 51
Tak, nie byłam nigdy w ciąży :-). I nie znamy powodu przez który się nie udaje.

To jak chcesz zacząć w listopadzie to masz jakiś termin wcześniej klepnięty albo dojście do terminów poza kolejnością :-)? Czemu w ogóle Czechy?
A robiłaś immunologię? Gdzieś mi się obiło, że to jest przyczyna również nieudanych transferów. Zastanawiam się czy nie poszerzyć samodzielnie badań, bo tego nie miałam, a trochę mnie to przeraża. No i chyba zacznę lekturę na wątku ivf, bo jeszcze mam całą masę nierozwianych wątpliwości.

Czechy wybrałam po rozmowie ze swoim ginekologiem. Było kilka czynników, między innymi trochę bardziej liberalne prawo czeskie. Wybrałam dwie kliniki w Czechach i dwie w Polsce. Zadzwoniłam w pierwszej kolejności do Ostravy, dostałam szybko termin i w sumie tyle. Szybki termin dostaliśmy przez wzgląd na wiek i przede wszystkim przez nasze obciążenia, których nie chce na forum poruszać, żeby uniknąć dyskusji, czyj ból jest lepszy :)

A macie już termin transferu?

reklama
Do góry