Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ból podbrzusza, wysypało mi twarz jak nastolatce w wieku dojrzewania i zimno mi było nawet do teraz czasami jest no i częste sikanieZ chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
Ragda
Jesli tym razem sie nie udalo chociaż mam nadzieję ze spotkamy się na grudniowych mamach to polecam Ci kupic testy owulacyjne. Ja zamowilam na allegro 20szt+2 testy ciazowe super czule. Za 20 zl codziennie od chyba 11 dnia cyklu robiłam testy i przynajmniej dowiedziałam sie kiedy byla owulacja potem robiłam testy dalej i pokazały mi ciaze wczesniej od testu ciazowego.Bardzo chciałabym być w ciąży I nie wiem czy po prostu nie wmawiam sobie obiawów
jasani
Pytanie, kiedy była owulacja. Tydzień do okresu to za wczesnie na objawy.Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
Dam znać za tydzień, po zrobieniu testu. Tak bardzo się nie mogę doczekać.Jesli tym razem sie nie udalo chociaż mam nadzieję ze spotkamy się na grudniowych mamach to polecam Ci kupic testy owulacyjne. Ja zamowilam na allegro 20szt+2 testy ciazowe super czule. Za 20 zl codziennie od chyba 11 dnia cyklu robiłam testy i przynajmniej dowiedziałam sie kiedy byla owulacja potem robiłam testy dalej i pokazały mi ciaze wczesniej od testu ciazowego.
Ragda
Dam znać za tydzień, po zrobieniu testu. Tak bardzo się nie mogę doczekać.
Najlepiej kup sobie test o czułości 10 bo te w aptece sa zazwyczaj 25
reklama
Już się w taki zaopatrzyłamNajlepiej kup sobie test o czułości 10 bo te w aptece sa zazwyczaj 25