reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża

reklama
Kochana, mega Ci współczuję. Hankaa, jak się czujesz? Czy wszystko u Ciebie okej? Czy mogę się zapytać jaki jest powód Twojej niepłodności? Sama zmagam się z problemem wyczerpującej się rezerwy jajeczkowej. W jakiej klinice podchodziłaś do in vitro?

Cześć Hankaa. W jakiej klinice niepłodności się leczysz? Mogłabyś coś więcej powiedzieć? Z mężem zastanawiamy się nad pójściem. Może mogłabyś coś doradzić, podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę. Bardzo współczuję poronienia, wiem jaki to ból. Trzymaj się kochana i nie poddawaj się. Będzie lepiej.

reklama
Leczyłam się w Rzeszowie ale zrezygnowałam ponieważ najważniejsze były pieniądze a nie pacjent.. przeniosłam się do Karkowa klinika Artvimed, dostałam skierowanie do szpitala na laparoskopię z histeroskopią i czekam na zabieg który odbędzie się bezpłatnie. Lekarz stwierdził że on mi in vitro nie zrobi bo jestem za młoda i wyniki badań nie wskazują żadnych upośledzeń. Dodał również że przy iui miałam źle dobrane leki, z jednej strony pęcherzyki rosły a z drugiej strony blokowały zapłodnienie.. zaszłam w ciążę naturalną w drugim cyklu po trzeciej iui.. niestety szczęście trwało tak krótko, jakoś to przeżyłam ale teraz mam taki czas że nerwy i lęki biorą górę więc nie ma lekko. Ale czekam na początek lutego i zobaczymy co dalej.. lekarze z Krakowa zrobili na mnie na prawdę dobre wrażenie, jeszcze nic się nie udało ale polecam ich z całego serca. Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki za Was :*

Do góry