reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża

USG z pierwszej wizyty

Załączniki

• 15992999059982504887400377019399.jpg
    15992999059982504887400377019399.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 120
reklama
No właśnie nie.. byłam dzisiaj na USG bo plamienia coraz większe.. okazało się że przez 3 dni pęcherzyk nie urósł wgl.. powoli tracę nadzieję
Hmm ja na Twoim miejscu bym zdobiła betę i zobaczyła czy przyrasta. Kurcze może nie wszystko stracone. A byłaś u swojego lekarza czy na sor ? Który to tydzień u Ciebie ?

Hmm ja na Twoim miejscu bym zdobiła betę i zobaczyła czy przyrasta. Kurcze może nie wszystko stracone. A byłaś u swojego lekarza czy na sor ? Który to tydzień u Ciebie ?
Byłam na sor ale lekarz mój.. taki sprzęt mają że na pierwszym USG wgl nie widział pecherzyka.. na drugim zobaczył identyczny jak poprzednio.. ostatnia miesiączka 29.07

Byłam na sor ale lekarz mój.. taki sprzęt mają że na pierwszym USG wgl nie widział pecherzyka.. na drugim zobaczył identyczny jak poprzednio.. ostatnia miesiączka 29.07
Zrób jutro betę i w środę betę i będziesz miała pewność czy przyrasta , ja tez jutro idę na betę bo mam złe przeczucia . Trzymam kciuki za Ciebie ! A co lekarz na sor Ci powiedział ? Może i ja dziś pojadę na sor... sama nie wiem. Właśnie wszystko zależy od sprzętu jak taka wczesna bada się na kilku sprzętach to mogą być różne wyniki ...

reklama
Zrób jutro betę i w środę betę i będziesz miała pewność czy przyrasta , ja tez jutro idę na betę bo mam złe przeczucia . Trzymam kciuki za Ciebie ! A co lekarz na sor Ci powiedział ? Może i ja dziś pojadę na sor... sama nie wiem. Właśnie wszystko zależy od sprzętu jak taka wczesna bada się na kilku sprzętach to mogą być różne wyniki ...
Zeby się nie nastawiać że coś z tego będzie ale żeby być dobrej myśli..

Do góry