reklama
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Malutki kropeczekUSG z pierwszej wizyty
Hankaa
Fanka BB :)
Też się pochwał kropkiemMalutki kropeczek
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Ja już mam większego kropeczkaTeż się pochwał kropkiem
Załączniki
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Moj mąż jakiś robił opis zdjęcia. A jak tam u Ciebie z plamieniem ? Skończyło się. ?
Hankaa
No właśnie nie.. byłam dzisiaj na USG bo plamienia coraz większe.. okazało się że przez 3 dni pęcherzyk nie urósł wgl.. powoli tracę nadziejęMoj mąż jakiś robił opis zdjęcia. A jak tam u Ciebie z plamieniem ? Skończyło się. ?
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Hmm ja na Twoim miejscu bym zdobiła betę i zobaczyła czy przyrasta. Kurcze może nie wszystko stracone. A byłaś u swojego lekarza czy na sor ? Który to tydzień u Ciebie ?No właśnie nie.. byłam dzisiaj na USG bo plamienia coraz większe.. okazało się że przez 3 dni pęcherzyk nie urósł wgl.. powoli tracę nadzieję
Hankaa
Byłam na sor ale lekarz mój.. taki sprzęt mają że na pierwszym USG wgl nie widział pecherzyka.. na drugim zobaczył identyczny jak poprzednio.. ostatnia miesiączka 29.07Hmm ja na Twoim miejscu bym zdobiła betę i zobaczyła czy przyrasta. Kurcze może nie wszystko stracone. A byłaś u swojego lekarza czy na sor ? Który to tydzień u Ciebie ?
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Zrób jutro betę i w środę betę i będziesz miała pewność czy przyrasta , ja tez jutro idę na betę bo mam złe przeczucia . Trzymam kciuki za Ciebie ! A co lekarz na sor Ci powiedział ? Może i ja dziś pojadę na sor... sama nie wiem. Właśnie wszystko zależy od sprzętu jak taka wczesna bada się na kilku sprzętach to mogą być różne wyniki ...Byłam na sor ale lekarz mój.. taki sprzęt mają że na pierwszym USG wgl nie widział pecherzyka.. na drugim zobaczył identyczny jak poprzednio.. ostatnia miesiączka 29.07
reklama
Hankaa
Zeby się nie nastawiać że coś z tego będzie ale żeby być dobrej myśli..Zrób jutro betę i w środę betę i będziesz miała pewność czy przyrasta , ja tez jutro idę na betę bo mam złe przeczucia . Trzymam kciuki za Ciebie ! A co lekarz na sor Ci powiedział ? Może i ja dziś pojadę na sor... sama nie wiem. Właśnie wszystko zależy od sprzętu jak taka wczesna bada się na kilku sprzętach to mogą być różne wyniki ...