reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zamknięty

Asiaf masz rację ze to nie daje pewności. Dlatego myślę że powinny być osoby które są dłużej i w miarę się udzielają tj choć właśnie raz na te kilka dni piszą.bo teraz to każdy chce poczytać sobie prywatne rzeczy a o sobie nic nie powie. Przecież to nie tak i nikt nie powinien się obrażać jeśli nie trafi na zamknięty bo to przecież ciągle można dodawać kogoś. I nie zrezygnujemy przecież z otwartego.
Pewnie sobie robie właśnie wrogów ale jednak szczerość za szczerość. Jak ktoś chce poczytać prywate innych niech też w tym uczestniczy a nie tylko czyta.a jak chce czytać to ok ale otwarty

reklama
Zgadzam sie z karen ale z asiaf tez, ze może być jeszcze za wcześnie, aż tak sie nie poznalysmy. Chociaż wiadomo ze można i dodawać i wyrzucać z wątku wiec nie ma większego problemu ;)

A no i bardzo mi miło ze znalazłam sie na liście bez proszenia :)

Nikola widac ze nie trzeba sie udzielać cały czas, bo ja czasem i na kilka dobrych dni znikam.

Według mnie pierwsza lista
Didi20, kokardkaa, Matik2012, asiaf, Asiula24, mitaginka, Lisica, vivid, kropeczka24, majowk@, Rukmini, Eweli85, Passoa1705, susel, Czarnulka7891 , karenm , jup, mAagnesia , Beata , KasiaJ82, dabin , Molisek
I Druga lista wg mnie : ,bozka13, Mieloneczka, Niesmiala, Domi11 , bella82, monika27zde ,verna
PRoszę o odniesienie się zainteresowanych osób.
Mam nadzieję że nikogo narazie nie pominęłam

Ostatnia edycja:
Ja zgadzam się z tym ze trzeba się udzielać a nie tylko czytać a o sobie nic. A nie zgadzam się z tym żeby podejrzewać wszystkich o niecne zamiary ze od razu pojawia się oszustki. Jeśli chcemy mieć wątek zamknięty to może trochę zaufania, inaczej to nie ma sensu

Katagorka jak dla mnie lista ok:) w końcu zamknięty ma służyć do bliższego poznania się tj do zdjęć prywatnych i bardziej prywatnych opowieści:) normalne rozmowy tak jak teraz będą toczyły się na otwartym :) także myślę ze nikt nie powinien się obrazac tym bardziej jak udziela się bardzo zadko i prawie nic o sobie nie pisze:)

Jej dziewczyny ale produkcja!!!! :)

Zgodzę się z Beatą na wątku zamkniętym mamy się bliżej poznać :) kurcze sama nie wiem od czego zacznę?? chyba chciałabym wszystkie zobaczyć jak wyglądacie!!! sama się ujawnić moją córcie mój brzuś...! nie wiem jak wy ale ja czekam z niecierpliwością a teraz idę sprzątać...i pewnie znów produkcja ruszy!

Właśnie sobie uświadomiłam, że Molisek dawno u nas nie było. Listę uważam za ok, a dziewczyny z drugiej, jak sądzę, niebawem dołączą do pierwszej, bo większość kojarzę z w miarę regularnej aktywności :)

Katagorka jak dla mnie lista ok:) w końcu zamknięty ma służyć do bliższego poznania się tj do zdjęć prywatnych i bardziej prywatnych opowieści:) normalne rozmowy tak jak teraz będą toczyły się na otwartym :) także myślę ze nikt nie powinien się obrazac tym bardziej jak udziela się bardzo zadko i prawie nic o sobie nie pisze:)

Nie wiem czy to było akurat do mnie, ale ja się nie obrażam tylko grzecznie zapytałam jakie są kryteria dotyczące listy osób w wątku zamkniętym.

Nikola to było tak ogólnie nic personalnego:) myślę ze częstotliwość postów i w miare otwartość w pisaniu o sobie:)

reklama
Znalazłam wątek ;)
Dziękuję za pamięć o mnie.

Nikola nie obraź się, ale ja ciebie nie kojarzę w ogóle więc jak mam zdobyć do ciebie zaufanie? Nie musisz pisać codziennie po kilka postów, ale dobrze byłoby wiedzieć że się udzielasz i będziesz udzielać.
Wiele się już na tym forum działo, włącznie z kradzieżą zdjęć, stąd nasza selekcja.

Mitaginka moim zdaniem zapraszanie obcych osób na zamknięty wątek = bezsensowne utworzenie wątku zamkniętego, bo nie taka jest jego idea. Zawsze można dodać kogoś do listy dostępu, jeśli sobie na to zasłuży udzielaniem się na majówkach.

Do góry