reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zamknięty

Asiaf masz rację ze to nie daje pewności. Dlatego myślę że powinny być osoby które są dłużej i w miarę się udzielają tj choć właśnie raz na te kilka dni piszą.bo teraz to każdy chce poczytać sobie prywatne rzeczy a o sobie nic nie powie. Przecież to nie tak i nikt nie powinien się obrażać jeśli nie trafi na zamknięty bo to przecież ciągle można dodawać kogoś. I nie zrezygnujemy przecież z otwartego.
Pewnie sobie robie właśnie wrogów ale jednak szczerość za szczerość. Jak ktoś chce poczytać prywate innych niech też w tym uczestniczy a nie tylko czyta.a jak chce czytać to ok ale otwarty

reklama
Zgadzam sie z karen ale z asiaf tez, ze może być jeszcze za wcześnie, aż tak sie nie poznalysmy. Chociaż wiadomo ze można i dodawać i wyrzucać z wątku wiec nie ma większego problemu ;)

A no i bardzo mi miło ze znalazłam sie na liście bez proszenia :)

Nikola widac ze nie trzeba sie udzielać cały czas, bo ja czasem i na kilka dobrych dni znikam.

Według mnie pierwsza lista
Didi20, kokardkaa, Matik2012, asiaf, Asiula24, mitaginka, Lisica, vivid, kropeczka24, majowk@, Rukmini, Eweli85, Passoa1705, susel, Czarnulka7891 , karenm , jup, mAagnesia , Beata , KasiaJ82, dabin , Molisek
I Druga lista wg mnie : ,bozka13, Mieloneczka, Niesmiala, Domi11 , bella82, monika27zde ,verna
PRoszę o odniesienie się zainteresowanych osób.
Mam nadzieję że nikogo narazie nie pominęłam

Ostatnia edycja:
Ja zgadzam się z tym ze trzeba się udzielać a nie tylko czytać a o sobie nic. A nie zgadzam się z tym żeby podejrzewać wszystkich o niecne zamiary ze od razu pojawia się oszustki. Jeśli chcemy mieć wątek zamknięty to może trochę zaufania, inaczej to nie ma sensu

Katagorka jak dla mnie lista ok:) w końcu zamknięty ma służyć do bliższego poznania się tj do zdjęć prywatnych i bardziej prywatnych opowieści:) normalne rozmowy tak jak teraz będą toczyły się na otwartym :) także myślę ze nikt nie powinien się obrazac tym bardziej jak udziela się bardzo zadko i prawie nic o sobie nie pisze:)

Jej dziewczyny ale produkcja!!!! :)

Zgodzę się z Beatą na wątku zamkniętym mamy się bliżej poznać :) kurcze sama nie wiem od czego zacznę?? chyba chciałabym wszystkie zobaczyć jak wyglądacie!!! sama się ujawnić moją córcie mój brzuś...! nie wiem jak wy ale ja czekam z niecierpliwością a teraz idę sprzątać...i pewnie znów produkcja ruszy!

Właśnie sobie uświadomiłam, że Molisek dawno u nas nie było. Listę uważam za ok, a dziewczyny z drugiej, jak sądzę, niebawem dołączą do pierwszej, bo większość kojarzę z w miarę regularnej aktywności :)

Katagorka jak dla mnie lista ok:) w końcu zamknięty ma służyć do bliższego poznania się tj do zdjęć prywatnych i bardziej prywatnych opowieści:) normalne rozmowy tak jak teraz będą toczyły się na otwartym :) także myślę ze nikt nie powinien się obrazac tym bardziej jak udziela się bardzo zadko i prawie nic o sobie nie pisze:)

Nie wiem czy to było akurat do mnie, ale ja się nie obrażam tylko grzecznie zapytałam jakie są kryteria dotyczące listy osób w wątku zamkniętym.

Nikola to było tak ogólnie nic personalnego:) myślę ze częstotliwość postów i w miare otwartość w pisaniu o sobie:)

reklama
Znalazłam wątek ;)
Dziękuję za pamięć o mnie.

Nikola nie obraź się, ale ja ciebie nie kojarzę w ogóle więc jak mam zdobyć do ciebie zaufanie? Nie musisz pisać codziennie po kilka postów, ale dobrze byłoby wiedzieć że się udzielasz i będziesz udzielać.
Wiele się już na tym forum działo, włącznie z kradzieżą zdjęć, stąd nasza selekcja.

Mitaginka moim zdaniem zapraszanie obcych osób na zamknięty wątek = bezsensowne utworzenie wątku zamkniętego, bo nie taka jest jego idea. Zawsze można dodać kogoś do listy dostępu, jeśli sobie na to zasłuży udzielaniem się na majówkach.

Do góry