Dla mnie listy są ok.
Ale mam mieszane uczucia co do samego wątku.
Raz, że boję się, że się dyskusje rozjadą. Fajnie, gdyby wątek ogólny nadal był tym nr 1.
Dwa..
Byłam kiedyś na pewnym forum, na którym był taki zamknięty wątek. Należało do niego może z 10 osób, nie wiem.
W regulaminie była informacja o tym, że aby się tam dostać trzeba udzielać się na forum i wysłać maila do adminki.
Byłam tam 4 lata. Nigdy nie udało mi się dostać. Myślę, że był to wąteczek na ploty dla samych założycielek forum.
Niestety był źle odbierany przez resztę. Zawsze miałyśmy wrażenie, że tam siedzi elita i sobie nas, zwykłych userów, obgaduje.
Potem powstał jeszcze jeden dział zamknięty, ale już na jasnych zasadach. Był określony staż i konieczna liczba postów, po której osiągnięciu było się dopuszczanym do tej części forum. Tam gadałyśmy tylko o intymnych sprawach.
Ja pewnie nie będę umieszczać zdjęć nawet w zamkniętym wątku. Tzn. może jedno dwa, żebyście widziały jak wyglądam, ale nic więcej.
Nie lubię wrzucać swoich zdjęć do sieci. Nigdzie.
Za to nie mam problemu ze słownym ekshibicjonizmem. Mogę czasem za dużo o sobie napisać, co może czasem szokować.
Dziewczyny, zwróćcie mi wtedy grzecznie uwagę, bo ja takich rzeczy czasem nie zauważam.. i kogoś mogą bulwersować moje posty, choć dla mnie są normalne i nie miałabym problemu z powiedzeniem tego samego szefowi w pracy. Taka jestem.
Uprzedzam - jakbym się zagalopowała.