reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Kejti ile czasu nosisz Natalkę w chuście? Ja mam elastyczna, dostałam od kogoś używana i będę próbować dzisiaj wiązać, tylko zastanawiam sie ile dziecko może przebywać w takiej chuście.

Mama5 u nas też rządzi biały szum z you tuba. Nie potrzebny mi szumiś, mam drugi telefon nieużywany który służy mi właśnie do szumów :-) W minutę usypia przy tym szumie ale musi byc na maxa głośno.

Skrzat fajne ale jakie drogie

Koalka roznie czasem godzine a czasem 10 min zasnie i odkladam

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

A żywo bym chciała to zobaczyć pytanie gdzie... No drogie ale jak mam wydać na szumisia 130 który moze leżeć w kacie to wole juz krolika, mozna mu wgrać swoją muzykę i robi jako głośnik, szum tez ma... a głośnik to kilka lat posłuży, wakacje etc, Iza lubi kołysanki zwłaszcza Królu mój :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie zastanawiam nad porzadnym bujaczkiem a najlepiej taka wyzsza hustawka bo mała marudzi wieczorami a tu jeszcze straszak. Szumisie oglądałam na olx po 80-100zl mozna nowy wyrwac, ale w tej karuzeli ltora chcemy jest szum to moze styknie

U mnie sie problem rozwiązał... maz wlasnie wysłał SMS z whisbear ze w pracy dla Izy kupili :) To zobaczymy jak sie sprawdzi [emoji28] jak dziewczyny prałyscie te cacka pluszowe?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tez karuzela z FP ma szum który mała uwielbia. Zasypia w 10 min a mamusia jeszcze szybciej, serio te szumy na mnie działają lepiej niz tabletka nasenna :laugh2:

Koalkaa ktora macie?
O Skrzat to problem z glowy:)

A do mnie dzis dotarla torba. Wzięłam ta czarno biała w paski bo z metkami a duuzo taniej niz normalnie. I zastanawiam sie czy nie odsprzedac:d musze to przetrawic

reklama
Kejti wklejam zdjęcie.
Tylko ze karuzela jest z tych mniejszych bo mam malutka dostawke wiec duża by zasłoniła całe łóżeczko.
Ma opcje szumy, kołysanki i ćwierkanie ptaszków i odgłosy przyrody plus projektor z gwiazdkami oraz polot do karuzeli.

Załączniki

• IMG_1125.jpg
    IMG_1125.jpg
    213,7 KB · Wyświetleń: 190
Do góry