reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Skrzat, Netta macie ta ze skorzanymi raczkami czy te standardowe? One maja wyposazenie w cenie?

Emalka ogladalam ta co Ty masz u nas w sklepie ale dla mnie zbyt sportowa.

Wybralam az tyle:
1480733848-1d1mld.png
1480733856-1d1mld.jpeg
1480733862-1d1mld.png

Kazda inna juz bylam zdecydowana na dwie pierwsze ale ten skip hop ma cos w sobie;)
No a swoja droga chciałam zeby czasem i maz mogl z nią wyjsc ale tego sie chyba nie da pogodzic

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

Co do torby ja ma taka:

d4d9a2a53d746450e83a3631142dba39.jpg

Joasia a karuzele kupiliśmy taka:

Zobacz ofertę: TINY LOVE KARUZELA MAGICZNA 3w1 + PROJEKTOR LAMPKA
Link do: TINY LOVE KARUZELA MAGICZNA 3w1 + PROJEKTOR LAMPKA

A co myślicie o tej macie, chyba na ta sowę w kwadracie sie zdecyduje:)

Zobacz ofertę: MATA EDUKACYJNA SOWA BABY MIX + PAŁĄK + LUSTERKO
Link do: MATA EDUKACYJNA SOWA BABY MIX + PAŁĄK + LUSTERKO

Ktos ma moze matę z IKEI Luka czy jakoś tak bez palakow? Ona jest duża 1,2mx1,2m mysle jako druga do podkładania pod spod, ale tez te z pałąkami mniejsze sa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat fajna ta mata;) my karuzele chcemy ta fp misie z projektorem, mieliśmy dla Julka i sie sprawdzila

Maty widzialam w necie czarno biale fajne

Joasia zobacz moze co w ofercie ma babypol bo robia czarno biale zabawki

Ja takie cos tylko kiedys widzialam Link do: Karuzela na zdjęcia lub czarno-białe karty wee
A znajoma robila sama bo brala ode mnie stelaz od takiej byle jakiej karuzelki z canpola i zaczepiala czarno czerwono biale pluszaki z filcu jak dobrze pamietam ktos z szyjacych mam jej robił

Skrzat i jak ta torba zadowolona jesteś?

Kejti jeszcze jej nie używałam:) ale zapowiada sie zacnie. Teraz jest nowasza wersja z kieszonka na tej klatce, ale ja kupiłam wtedy na dniach Allegro czy cos za 130zl wiec brałam bo to 100zl w kieszeni:)

Mi teraz brakuje takiej małej torby jak ide z Młoda na mój telefon, portfel bo duża mi na zimowe spacery niepotrzebna, skip hop organizery mi sie podoba ale on do większego dziecka bo nie jest zamykany i tak wiosennie-letnio bardziej:) i pod kolor mojej torby:)

Zobacz ofertę: Skip Hop Organizer do wózka Chevron 400305
Link do: Skip Hop Organizer do wózka Chevron 400305

Chyba kupie Młodej ta żyrafę na gwiazdkę:)

Mata sowa wydaje sie chyba ok, nie chce jakiejś super drogiej bo to sie nudzi po chwili...dziadki pod choinkę kupią.
A karuzele ta tiny love na tym kiido dotrwałam za 150 (od drugich dziadków na gwiazdora), musze tylko kupic baterie by sprawdzić czy działa bo wyglada jak nowka - w kartonie wszystko oryginalnie poprzyczepiane.

A ta z IKEI to taka:
Zobacz ofertę: IKEA Leka mata do zabawy edukacyjna 118x118 niebie
Link do: IKEA Leka mata do zabawy edukacyjna 118x118 niebie
Link z Allegro bo mi łatwiej, ona w IKEI 99 zł kosztuje i duża jest ktos ja widział? Mi nigdy do IKEI nie podrodze ale chyba bedzie trzeba jechać i oblookac ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A wiecie gdzie kupie ten palak?
1480922213-1d1mld.jpeg

Wczoraj ogladala obrazki w ksiazeczce czarno bialej to i taki moze by sie sprawdzil do turystycznego:)

reklama
Do góry