reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Skrzat, Netta macie ta ze skorzanymi raczkami czy te standardowe? One maja wyposazenie w cenie?

Emalka ogladalam ta co Ty masz u nas w sklepie ale dla mnie zbyt sportowa.

Wybralam az tyle:
1480733848-1d1mld.png
1480733856-1d1mld.jpeg
1480733862-1d1mld.png

Kazda inna juz bylam zdecydowana na dwie pierwsze ale ten skip hop ma cos w sobie;)
No a swoja droga chciałam zeby czasem i maz mogl z nią wyjsc ale tego sie chyba nie da pogodzic

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

Co do torby ja ma taka:

d4d9a2a53d746450e83a3631142dba39.jpg

Joasia a karuzele kupiliśmy taka:

Zobacz ofertę: TINY LOVE KARUZELA MAGICZNA 3w1 + PROJEKTOR LAMPKA
Link do: TINY LOVE KARUZELA MAGICZNA 3w1 + PROJEKTOR LAMPKA

A co myślicie o tej macie, chyba na ta sowę w kwadracie sie zdecyduje:)

Zobacz ofertę: MATA EDUKACYJNA SOWA BABY MIX + PAŁĄK + LUSTERKO
Link do: MATA EDUKACYJNA SOWA BABY MIX + PAŁĄK + LUSTERKO

Ktos ma moze matę z IKEI Luka czy jakoś tak bez palakow? Ona jest duża 1,2mx1,2m mysle jako druga do podkładania pod spod, ale tez te z pałąkami mniejsze sa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat fajna ta mata;) my karuzele chcemy ta fp misie z projektorem, mieliśmy dla Julka i sie sprawdzila

Maty widzialam w necie czarno biale fajne

Joasia zobacz moze co w ofercie ma babypol bo robia czarno biale zabawki

Ja takie cos tylko kiedys widzialam Link do: Karuzela na zdjęcia lub czarno-białe karty wee
A znajoma robila sama bo brala ode mnie stelaz od takiej byle jakiej karuzelki z canpola i zaczepiala czarno czerwono biale pluszaki z filcu jak dobrze pamietam ktos z szyjacych mam jej robił

Skrzat i jak ta torba zadowolona jesteś?

Kejti jeszcze jej nie używałam:) ale zapowiada sie zacnie. Teraz jest nowasza wersja z kieszonka na tej klatce, ale ja kupiłam wtedy na dniach Allegro czy cos za 130zl wiec brałam bo to 100zl w kieszeni:)

Mi teraz brakuje takiej małej torby jak ide z Młoda na mój telefon, portfel bo duża mi na zimowe spacery niepotrzebna, skip hop organizery mi sie podoba ale on do większego dziecka bo nie jest zamykany i tak wiosennie-letnio bardziej:) i pod kolor mojej torby:)

Zobacz ofertę: Skip Hop Organizer do wózka Chevron 400305
Link do: Skip Hop Organizer do wózka Chevron 400305

Chyba kupie Młodej ta żyrafę na gwiazdkę:)

Mata sowa wydaje sie chyba ok, nie chce jakiejś super drogiej bo to sie nudzi po chwili...dziadki pod choinkę kupią.
A karuzele ta tiny love na tym kiido dotrwałam za 150 (od drugich dziadków na gwiazdora), musze tylko kupic baterie by sprawdzić czy działa bo wyglada jak nowka - w kartonie wszystko oryginalnie poprzyczepiane.

A ta z IKEI to taka:
Zobacz ofertę: IKEA Leka mata do zabawy edukacyjna 118x118 niebie
Link do: IKEA Leka mata do zabawy edukacyjna 118x118 niebie
Link z Allegro bo mi łatwiej, ona w IKEI 99 zł kosztuje i duża jest ktos ja widział? Mi nigdy do IKEI nie podrodze ale chyba bedzie trzeba jechać i oblookac ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A wiecie gdzie kupie ten palak?
1480922213-1d1mld.jpeg

Wczoraj ogladala obrazki w ksiazeczce czarno bialej to i taki moze by sie sprawdzil do turystycznego:)

reklama
Do góry