reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Kejti ile czasu nosisz Natalkę w chuście? Ja mam elastyczna, dostałam od kogoś używana i będę próbować dzisiaj wiązać, tylko zastanawiam sie ile dziecko może przebywać w takiej chuście.

Mama5 u nas też rządzi biały szum z you tuba. Nie potrzebny mi szumiś, mam drugi telefon nieużywany który służy mi właśnie do szumów :-) W minutę usypia przy tym szumie ale musi byc na maxa głośno.

Skrzat fajne ale jakie drogie

Koalka roznie czasem godzine a czasem 10 min zasnie i odkladam

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

A żywo bym chciała to zobaczyć pytanie gdzie... No drogie ale jak mam wydać na szumisia 130 który moze leżeć w kacie to wole juz krolika, mozna mu wgrać swoją muzykę i robi jako głośnik, szum tez ma... a głośnik to kilka lat posłuży, wakacje etc, Iza lubi kołysanki zwłaszcza Królu mój :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie zastanawiam nad porzadnym bujaczkiem a najlepiej taka wyzsza hustawka bo mała marudzi wieczorami a tu jeszcze straszak. Szumisie oglądałam na olx po 80-100zl mozna nowy wyrwac, ale w tej karuzeli ltora chcemy jest szum to moze styknie

U mnie sie problem rozwiązał... maz wlasnie wysłał SMS z whisbear ze w pracy dla Izy kupili :) To zobaczymy jak sie sprawdzi [emoji28] jak dziewczyny prałyscie te cacka pluszowe?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tez karuzela z FP ma szum który mała uwielbia. Zasypia w 10 min a mamusia jeszcze szybciej, serio te szumy na mnie działają lepiej niz tabletka nasenna :laugh2:

Koalkaa ktora macie?
O Skrzat to problem z glowy:)

A do mnie dzis dotarla torba. Wzięłam ta czarno biała w paski bo z metkami a duuzo taniej niz normalnie. I zastanawiam sie czy nie odsprzedac:d musze to przetrawic

reklama
Kejti wklejam zdjęcie.
Tylko ze karuzela jest z tych mniejszych bo mam malutka dostawke wiec duża by zasłoniła całe łóżeczko.
Ma opcje szumy, kołysanki i ćwierkanie ptaszków i odgłosy przyrody plus projektor z gwiazdkami oraz polot do karuzeli.

Załączniki

• IMG_1125.jpg
    IMG_1125.jpg
    213,7 KB · Wyświetleń: 195
Do góry