reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Joasia szalejesz! Pochwal się jak dojdzie, koniecznie!

Dzoasia może nosidlo tez rozważ?
Czekam dk 18 i potem robie swoją listę zakupów, chce wszystko rozplanować tak by regularnie coś kupować i się zbytnio nie obciążyć. I teraz nie wiem na które miejsce pójdzie chusta.. Chyba jako rzecz pośrednio droga.. Ale muszę brać pod uwagę posiadanie juz nosidla od 0m. Och ta zielona nati dalej jest na ebayu hihi.

Bondo mam od 0 Joasiu i ma super opinie u mam po kursach chustowych jako zastępstwo. Za to inne fakt, mówiły ze tylko dla dobrych siedzakow, nawet nie tych co dopiero się nauczyły.
Tam pas jest baardzo szeroki, regulacja na nogi i opinka na główkę by była do ciała przytulona.

Załączniki

• pol_pl_Nosidlo-Bondolino-TURQOISE-TURKUS-BIO-organic--177_1.jpg
    pol_pl_Nosidlo-Bondolino-TURQOISE-TURKUS-BIO-organic--177_1.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Ja to wiem ze od 0, ale wiesz... mamy noszące można podzielić na tzw.polską szkole i reszte świata. U nas takie rasowe chustomamy to by Cie zjadły za jakiekolwiek nosidło zanim dziecko usiądzie ;-)
Mam koleżankę z bondo, nosi maluszka i jest ok.

oo nawet nie wiedzialam ze nosidla nadaja sie dla takich maluszkow, juz dodalam do ulubionych i napewno rozwaze tez ta opcje, dzieki :*

Joasiu, wlasnie dlatego chcę chustę..Bo niby można ale jednak. Dextera tez nosiłam siedzącego.. Baardzo bym chciała chusty dorobić się przed porodem, bo jednak bondo do domu mało wygodne. Ale gdyby cokolwiek poszło nie tak, to ratuje mnie myśl, że w to mogę..

Patrzylam jeszcze na elastyczne, wiem ze się nie opłaca ale ceny są tak kusząco niskie..i teraz pytanie czy to normalne czy podejrzane? U nas się też dużo sprzedaje niemarkowych..czy to ma znaczenie??

Zachęcająco wygląda ta chusta i jak tak piszecie ale mnie niestety nie stać... Mogłabym kupić używaną ale boję się że źle zawiaze i dzidzia mi wypadnie...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Właśnie dlatego myślę o elastycznej na czas póki nie kupię normalnej lub maluch nie będzie mógł pewniej być w bondo.

Do góry