reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Keejti myślę że te lenny lamb i little frog ok, i lepiej brać pasiaste wzory na początek.
Joasia_1986
Ivi cena juz nie taka upolowana - 750zł ;-) ale taka cena przy moich tulach to pryszcz
Joasia_1986
Keejti i raczej nie bierz elastycznych.
Joasia_1986
Ja będę polować na preorder girasola z usa. Ma się nazywać Rainbow Stash, na wzór Rainbow Dascha z kucykow pony ;-) zamówienia będą w maju.
Aha... jutro mają mi przyjść otulacze bambusowe Tula. Zobaczę co to warte. Będę testować na Zu jak będziemy jechać nad morze. Dam jej do fotelika. Może akurat będzie sie mniej pocić.
Aha... jutro mają mi przyjść otulacze bambusowe Tula. Zobaczę co to warte. Będę testować na Zu jak będziemy jechać nad morze. Dam jej do fotelika. Może akurat będzie sie mniej pocić.
reklama
Ivi, taka?
Natibaby?
Link do: Baby wrap sling, woven in lovely green stripes
O rany.. Tam pisze, ze te tkane są jeszcze z dodatkami, bawełna, jedwab, len etc.. Które na początek?
Ivi juz otwarlam ta stronkę, będę miała co czytać jutro chyba dzień lenia.
Mam nadzieje, ze temat wygląda tylko jak każdy inny, na mocno obszerny ale jak już się wpadnie w ciąg to szybko się zakuma o co w tym chodzi.
Natibaby?
Link do: Baby wrap sling, woven in lovely green stripes
O rany.. Tam pisze, ze te tkane są jeszcze z dodatkami, bawełna, jedwab, len etc.. Które na początek?
Ivi juz otwarlam ta stronkę, będę miała co czytać jutro chyba dzień lenia.
Mam nadzieje, ze temat wygląda tylko jak każdy inny, na mocno obszerny ale jak już się wpadnie w ciąg to szybko się zakuma o co w tym chodzi.
Ostatnia edycja: