reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Keejti - chusty.info - mnóstwo informacji o chustonoszeniu, polecam :)

Joasia -oo, to fajnie :) a pochwal się za ile ją upolowałaś? :)

reklama
Ja też polecam pasiaki, osobiście mam bardzo dobre doświadczenia z firmą Nati, miałam też jednokolorowego bebelulu ale znacznie twardsza była..

Ja będę polować na preorder girasola z usa. Ma się nazywać Rainbow Stash, na wzór Rainbow Dascha z kucykow pony ;-) zamówienia będą w maju.

Aha... jutro mają mi przyjść otulacze bambusowe Tula. Zobaczę co to warte. Będę testować na Zu jak będziemy jechać nad morze. Dam jej do fotelika. Może akurat będzie sie mniej pocić.

Ja właśnie przeglądałam nowości chustowe ale komp mi oszalal wiec idę spać ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poszłam zobaczyć u mnie na używki. Pomóżcie. Np z lenny lamb mam ładne, ale tam są rozmiary..np. 5 czy 6. O co chodzi??

reklama
Ivi, taka?
Natibaby?

Link do: Baby wrap sling, woven in lovely green stripes

O rany.. Tam pisze, ze te tkane są jeszcze z dodatkami, bawełna, jedwab, len etc.. Które na początek?

Ivi juz otwarlam ta stronkę, będę miała co czytać jutro chyba dzień lenia.
Mam nadzieje, ze temat wygląda tylko jak każdy inny, na mocno obszerny ale jak już się wpadnie w ciąg to szybko się zakuma o co w tym chodzi.

Ostatnia edycja:
Do góry