reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja właśnie dziękuję mamie, już planuje że kolejne będzie szyla dla maleństwa. Julek ma od babci kocyki minky pościele ochraniacz wkładkę do wózka i takie tam rzeczy nawet duże ręczniki fajne :)

A teraz mamy w planach Link do: Tipi – prezent na Dzień Dziecka - Twoje DIY zobaczymy czy się uda no i czekam czy ma być typowo chłopięce czy neutralne :)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja znowu zamawiałam na wszystko z imieniem a teraz bede szyła sama dla nowego dzidzi :)

O ten tipi tez chciałam uszyć ale sie trochę boje moze mamę poproszę :)

Keejti super ta stronka, Lubie takie, można sporo podgapic :-)

Co do minky to niestety czy tam stety dla mnie minky nie równe minky, te z USA najlepsze i niedostanie się u mnie takich jak chce konkretnie a te zwykłe mnie nie rajcuja.. Tu w ogóle marny wybór..

Ja minky kupiłam sam materiał na kocyk z allegro ale oznakowane że to niby oryginalne, mam też porównanie takiej zwykłej co się niby nazywa minky i to oznakowane ma jakość bez porównania. Tez lubie te strony motheratorka, mama wozi bardziej, matka prezesa sroka itp i mnie nie ma pół dnia

O Sroka super jest. Takie stronki są ekstra i czasem świetnie zapełniają wolny czas, nie tylko na czytaniu czy oglądaniu ale zmobilizowaniu, ze samemu tez można.

Z kocykami, chodzi też o to, że ja lubię te inne, nie koleczkowe. Wrzuce przykład.
Tu ciężko o takie..Wszystko mega oklepane..

Link do: Modern Minky Blanket, Baby/Child Blanket- Bold Aztec Blanket- Colorful Aztec- Stroller Blanket- Nursery Bedding- Size 42 x 35"

Link do: Chevron Minky Blanket - Gray Chevron Blanket - Gender Neutral Blanket - Baby Blanket - Minky Blanket Gender Neutral - Gray Chevron

Lilith mam znajomą która mieszka w Irlandii, a w tkaniny zaopatruje się za każdym razem jak przylatuje do PL :)
Ja też chcę większość rzeczy sama uszyć - kocyki, rożek, pościel do łóżeczka i do wózeczka..

Od kiedy myślicie zacząć kompletować wyprawki?:) Ja sporo mam, ale już się nie mogę doczekać chociaż drobnych zakupów :D No i jakieś listy wyprawkowe przydałoby się zbudować, no nie? Może w oddzielnym wątku, indywidualne listy każdej z nas? :)

reklama
Ja pierwszavrzecz kupie po prenatalnym, i jestem wręcz pewna,ze będzie to rozowe body :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry