reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

nooo ja wreszcie zacznę kupować :D bodziaki, pajacyki.. cudownie chłopięce :D Na szczęście mam 90% różowych rzeczy na 0-6mcy więc mogę poszaleć :D

reklama
W Pl tez miałam ta zwykla, tu juz kupilam pidwojna bo wbrew pozorom szybko się przydaje.

Ivi.. Wstyd ale ja też już chce.. Teraz dla odmiany po synku, chce coś obrzydliwie słodkiego. Nie różowe, po prostu urocze..

Lilith rozumiem doskonale:D różowe, w kwiatki słoneczka i wróżki :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziwne to uczucie.. Chyba w koncu realniej patrzę na ciążę..
Ostatnio kocyk niebieski do zawijania kupilam, z tym ze tu mi wszystko jedno. Dex ma ukochanego miska różowego, rower i inne pierdoly. Lubi ten kolor.

Lilith w kościele różowy jest dla chłopca bo Pan Jezus nosił różowe szaty a niebieski dla dziewczynek po matce Boskiej.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ja też chce [emoji58] różowe fioletowe w serduszka z brokatem i innymi pierdolami [emoji14] jak patrzyłam w sklepach to dziewczynskie ciuszki są ładniejsze [emoji12]

Od jakich rozmiarów zaczynacie wyprawkę?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chce coś w zieleniach raczej, fioletach, nawer szare ale słodkie.

Ciuszki minimalnie 56 a potem reszta.
Ja tu mam rozmiarowke jeszcze na 0-3 i tej wezmę więcej.

Do góry