reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Firana, super ten kombinezon :)

Ja nadal nie przejrzałam ciuszków po Małgosi, ale mój kochany mąż pojechał dziś o 8 do Lidla i kupił to :)
Wprawdzie spodenki chłopięce, ale co tam :D Jakościowo bardzo fajne, tylko pajac na 62 bardzo duży, nie wiem, czy na Małgosię nie będzie dobry jeszcze ;)

Załączniki

• DSC_0613.JPG
    DSC_0613.JPG
    494,1 KB · Wyświetleń: 109
  • DSC_0614.JPG
    DSC_0614.JPG
    642,9 KB · Wyświetleń: 109
  • DSC_0615.JPG
    DSC_0615.JPG
    452,2 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Milia sprytny mąż Ci się trafił ;)
Ja zam. Dziś przez allegro pościel rozek prześcieradła itp. Jak przyjdą to się pochwalę. W koszyku w gemini też już mam prxyszykowane zakupki. A właśnie co sie kładzie na przewijal podczas przewijania? Jakas ceratke czy po prostu tetre?

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Firana, zależy co Ci się sprawdzi :) Ja od początku używam jednorazowych podkładów do przewijania. Pod spód długo miałam pokrowiec frotte na przewijak, ale potem zrezygnowałam z niego i kładę tylko te podkłady.

Netta daj linka do ręczników :)

Tak ja mam prześcieradełka na
Przewijak 2 zeby go bardziej chronić ale
Tak to tez te podkłady dawałam bo to chwila
Moment zasikane albo obkupkane co rusz :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

A ja nie używałam przewijaka. Kupiłam takie podkłady wielorazowe podszyte ceratką. Przez cały czas ani razu nie obsikane ani okupkane ;-) Wszystko ogarniałam zawsze szybko z otwartą pieluchą do zmiany, a potem raz dwa ubierałam nową.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Joasia przy chłopakach czasem fontanny nie ogarniasz :)
Choc mój mały to miał
Czas i na strzelające kupy - raz jak poleciala przez cały pokój to maz cały w kupie pokój cieszyłam sie rylko ze pranie nie stało akurat :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

U mnie o 11 w lidlu z pajacy i bodziakow został juz tylko rozmiar 50/56 i same duze 86/92.

Na przewijak kładłam pieluchy flanelowe te co sa z krówkami i misiami. Dziecku zawsze było milej leżeć, tym bardziej ze po kąpieli cała toaletę i ubieranie tez robiłam na przewijaku. Ob.ok mam polki i powystawiane wszystkie kosmetyki kremiki, spraye do uszu, noska, patyczki itp. Dla mnie przewijak to była mega wygoda.
Tych pieluszek kupiłam z 10 szt., czasami jedna była kilka dni, a czasami trzeba było i dwa razy dziennie zmienić.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja z Basia tez kładłam pieluszki flanelowe, to było bardzo wygodne:)
Jaka jakość tych bodziakow z Lidla, bo u nich rożnie to bywa czasem bawełna ok w czasem taka cienka ze szkoda kasy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skrzat ja dla Julka mase ciuchow lupilu mam tylko fakt ze kupowane w Niemczech ale to pewnie to samo co u nas. I jakos rewelacja chuba najlepsze ciuchy jego. W praniu nic sie nie dzieje a kurtki tez super czu spodnie.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry