reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Odnośnie tych mat to słyszałam, że można ich używać od 3 miesiąca życia, bo dopiero wtedy dziecko jest w stanie skupić się nad więcej niż 1 punktem. Prawda to, wie ktoś?
Laila a "twoja" mata bardzo mi się podoba, i cena przystępna :tak:

reklama
MR wybrałas gondole Joey!!! tez sie nad nia zastanawiałąm, ale w polsce jest teraz tak popularna ze trzeba na nia czekac ok 6-8 tyg :baffled:

Odnośnie tych mat to słyszałam, że można ich używać od 3 miesiąca życia, bo dopiero wtedy dziecko jest w stanie skupić się nad więcej niż 1 punktem. Prawda to, wie ktoś?
Laila a "twoja" mata bardzo mi się podoba, i cena przystępna :tak:

tak magda też słyszałam ze początkowo nie spełnia swojego zadania ... ja chce mie ć mate od początku gdyz mam w domu małego kundelka- suczke i chcę żeby przyzwyczajała się do córci spokojnie ale z "parteru" czyli na ziemie z dzidzią i psem i integracja:)) Pies już się z mata oswaja rozłożyłam ją na dwa dni początkowo bardzo zainteresowana wszytskim teraz już obojętnieje-ma swoje zabawki a chce ograniczyć jej kradzieże dziecku bo to taki mały zbój:))

Laila czyli w Twoim przypadku pierwsze zadanie tej maty to funkcja "pojednawcza" :-)
Ewelcia fajne te pościele.
Ja się nie mogę doczekać kiedy ruszę na zakupy. Szkoda, że pewnie nie będę miała wtedy internetu i ciężko mi się będzie chwalić na bieżąco .... :dry:

Wklejam obrazki ktore nie wiem w jakim watku dac bo to nie zakup,tylko druciana robota mojej mamy,wiec ma dla mnie ogromna wartosc sentymentalna.:-)

Ubranka z allegro - 220 zl

Plaszczyk zrobiony przez moja mame dla mnie 27 lat temu,ktory teraz bedzie nosic moja corcia - bezcenne

Sara śliczny ten płaszczyk, Milence na pewno się przyda, a i Twoja mama będzie bardzo dumna, że to jej dzieło.
Moja babcia znalazła w piwnicy becik, który też własnoręcznie dla mnie szyła. :happy2:
Niby 1 stara rzecz, ale ma tak sentymentalną wartość. :-)

Laila czyli w Twoim przypadku pierwsze zadanie tej maty to funkcja "pojednawcza" :-)
dokładnie mamy 2 letnią suczke ale po sterylizacji więc z instynktami macierzyńskimi u niej ciężko:baffled: a dodatkowo za dziećmi nie przepada mozliwe ze któreś jej kiedyś coś zrobiło jak była malutka bo mamy ją ze schrniska ale od małego.. raczej problemów z nią nie będzie bo to taki mały czupurek wazy 9 kg troszkę większa od jamnija. Tak wiec na razie oswajamy ją z gadżetami dla dzidzi żeby nie była w szoku jak już się mała pojawi.....

reklama
Do góry