reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz no prosze jaka ja niedoinformowana...ale z ta barierka to chyba przy tym malym nie ma sensu...moj jeszcze spi na spacerze..zreszta na niego tak powietrze dziala ze sasypia....ale zaczal chodzic sam wiec pewnie teraz mniej bedziemy jezdzic a wiecej chodzic....

łóżko pietrowe super sama zastanawialam sie nad takim, ale narazie mamy przewygodne wielkie wyro u chłopakow w pokoju i szkoda mi sie go pozbyc...obaj beda sie miescic spokojnie wiec narazie taki zakup odlozony...

w sobote jade z siostra na łowy wiosennych ubranek...zobaczymy czy cos znajdziemy....

o...ja mam szarego ale dostałam od szwagra z Anglii wiec gratis...nie chce wiedzieć ile kosztował...
już pisałam ze w szoku byłam ze on tak dobrze się prowadzi..... wcześniej byłam przeciwniczka jego teraz uważam ze nie jest taki zły...chociaż ja wole jak dziecko ma więcej miejsca w wózku....i poręcz....
Tutaj w IE jak ogladalam maclareny ale nie wiem jaki model,ale kolor byl szary to kosztowal 250e to bylo ponad rok temu...teraz nie jestem w temacie,ale kolezanka jest w ciazy to pewni znow zacznie sie chodzenie po sklepach....

dzięki dziewczynki, miałam wenę po prostu hehehe :-D

maniulko mówisz masz;-) - na razie tyle:

10 zębów się wybiło
zgrzytam nimi że aż miło

W buzi lśni zębów połowa
Drugą sobie w dziąsłach chowam

10 pereł lśni w mej buzi
schrupię sobie chrupek tuzin

Mam już dziesiątego zęba
Cieszy mi się cała gęba

;-):-):-):-)
Isku super.....jestem pod wrazeniem...

A dla nas cos wymyslisz/ulozysz?
Szymon ma dwa zabki-tak dla przypomnienia...

Super jest to lozko pietrowe....napewno bedzie dlugo sluzylo bo widac ze solidnie wykonane..

Dla Ewelci :-)

Już dwa zęby w buzi noszę
Ciastka dawać mi poproszę!

Mam dwa zęby – jestem gość!
Schrupię nimi każdą kość!!

Dwa zębole w paszczy świecą
W domu wszędzie wióry lecą!

Dwa zębole wreszcie mam
Chrupać ciastka radę dam!

Informować się Wam śpieszę
Już się dwoma kłami cieszę

Do niektórych można wstawiać inne liczby przybywających zębów;-)

Jadźka łózko super ale to chyba strasznie szybki zakup, kiedy zamierzacie Sebastiana przenieść do tego łóżka ??
No troche szybki ale musieliśmy kupić łóżko bo robiliśmy totalny remont w pokoju i wywaliliśmy sofe na kturej spał seweryn do naszego pokoju bo za mało miejsca było ibidule niemiał gdzie spać więc trzeba było kupić łóżko i zdecydowaliśmy się na piętrowe żeby dwa razy nie kupować one w sumie rozkłada się na dwa osobne ale Seweryn straznie chciał spać na góże to niech śpi

reklama
Do góry