reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dzięki, Dziewczyny, za to info odnośnie fotelików.
Też sądziłam, że do 36kg to za duża rozpiętość wagowa.

Przyszedł czas ze musze wybrać Zośce buty, zimowych nie chcę kupować bo szkoda kasy, odkąd nauczyła sie chodzic samodzielnie, za rękę nie chcę za skarby, wszędzie chodzi sama więc z chodzeniem po dworzu raczej na razie damy sobie spokój bo wywrotki sie jeszcze zdarzają, chyba ze snieg stopnieje, ale wtedy już i ciepłe i ciężkie buty nie beda potrzebne.
Zatem wolę kupić trzewiki na razie wpadły mi w oko takie jak wam sie podobają te butki
OutletStore.pl - Codzienne Buty Kids Ecco Infant Plum/Plum Groove/Vinta 7063154783
Buty dziecięce / CLARKS ALL ABROAD - Ebuty-riccardo.pl (moj faworyt, boskie są)
a te na lato OutletStore.pl - Buty Kids Ecco Hide & Seek Light Popcorn Parm 7648100189
Dziewczyny jak najlepiej zmierzyc nogę i czy kupowac buty takie akuratne czy nr większe???
Ja się skłaniam do większych i czy lepsze sznurowane czy na rzep, czy zapinane na sprz ączkę???, i znów ja wole na rzep bo szybciej mozna załozyc. sama juz nie wiem...
Z ciuchami nie mam takich dylematów, większośc kupuje na allegro, ale butów uzywanych nie kupię.
Przejrzałam tez ofertę Bartka, ale nic mi się nie podobało :-(
Poradźcie dobre kobiety

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz ja kupuje buciki troszkę większe.A ty chcesz zamawiać przez internet?Ja bym sie trochę bała bez przymierzenia bo rozmiar rozmiarowi nierówny. .Ale buciki co pokazałaś bardzo fajne,też najczęściej kupuje ecco,geox lub teraz marysia ma 2 pary primigi ( super buciki).Ecco sa drogie więc dla starszych dzieci zawsze staram sie kupić na wyprzedazach posezonowych, po lecie kupiłam im już sandałki na przyszłe lato za połowę ceny .Te drugie buciki co pokazałaś też śliczne.

też uważam, że buciki trzeba przymierzyć... co do zapięcia - wiązane możesz tak związać, żeby dziecko samo ich nie zdjęło, a na rzepy to raz dwa nauczy się ściągać ;-)
poza tym może ja jakaś dziwna jestem, ale trochę mi żal kupować tak drogie buty, skoro stópka dziecka rośnie w tempie "zastraszającym" - ale to oczywiście moje prywatne zdanie - mam też trochę bucików po Weronice, praktycznie w ogóle nie znoszonych, więc Jula będzie w nich chodzić... bo te najmniejsze buciki to właściwie niektóre jak nowe wyglądają :tak:

Iwona ja jutro chce podjechać z Zoską do ecco i jej pomierzyc buciki, zobaczyć ile kosztują w sklepach stacjonarnych, rozeznać się jak z rozmiarówką wtedy bedę mogła zamówic w internecie jeżeli będą tańsze.
Ola faktycznie lepsze sznurowane, musze to przemyśleć, wiem ze to sa drogie buty, ale cały czas oszczędzam na jej ciuchach bo przewaznie kupuje na allegro uzywane, więc buty niech ma nowe i porządne.

Ivaz-drugie buciki przecudne,czadowe wrecz:tak:Sama mialam kiedys podobny design ale zielone:-DI drugi fason mi sie osobiscie najbardziej podoba.Tak,tak,najlepsze sznurowane-moja Julita sciaga wszystko z nog,nawet kozaki.Jeszcze baleriny sie w miare dobrze trzymaja.

Magdalenka-A legginsy ze spodniczka sliczne:tak:

reklama
Eh dziewczyny nie wiecie gdzie mozna kupic gdzies jakis w miare tani wozek dzis rano chcialam jechac na spacerek a tu mi rama pekla szok wozek za 2000 zl nie ma nawet roku i takie nieprzyjemnosci...na dodatek nie chca na gwarancje przyjac;/ ale bede walczyla ;p eh...same klopoty ;(

Do góry