reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kurdę, wszystkie zamawiacie body, a nie znalazła żadna z was sukieneczki z napisem "kocham tatę", body nie lubię, ciężko mi je zakładać .... :-(

EVE81 co do tego trójkołowca to chodzi mi konkretnie o x-landera innych nigdy nie prowadziłam jego nawet ugiąć się nie da no sztywniak jak cholera jeszcze gorszy niż mój chicco bo on chociaż tył miał resorowany a ten nic

Maniulka zgadzam sie z Toba okropne sa te wozki:no: Moja kuzynka ma taki i ledwo co go pcha nie mowiac juz co jest jak sie idzie pod gorke:baffled:
Ciezki jak cholera..

Ja jak narazie swojego chyba nie zmienie jestem bardzo zadowolona z niego jest tak lekki ze nie czuje ze go pcham wszedzie z nim wjade dobrze sie manewruje (zwinny wozeczek:tak:)

A my chyba jakąś laurkę odfajdolimy :laugh2: odcisnę Szymonowe nóżki i rączki pomalowane farbkami i będzie git!!! wymyślimy jakąś rymowankę....fajnie dostawać prezenty samemu zrobione :tak:

Co do wozkow-podzielam zdanie Madzik.Ze swojego wozeczka jestem baaardzo zadowolona i jest to 2 w 1 czyli spacerowka rozkladana do konca rowniez ale ze wzgledu na duze dosc kola,jest to zaleta zima.Natomiast na lato przyszle kupuje leciutka skladana spacerowke-parasolke by w razie czego wziac ja pod pache:tak:
Co do dnia taty-mialam tez kupic takie ubranko z nadrukiem Kocham Tate ale wymyslilam cos innego.Myslalam,myslalam,myslalam i wymyslilam ze zmienie tapete na pulpicie mezowi.na kompie mamy 2 osobne konta ale niezablokowane-bez hasel.Zrobie fote Juli z kartka "Kocham Cie Tatusiu-Twoja Julitka" i ustawie te fote jako tapete pulpitu-juz widze mine jak sie maz zdziwi:-DMy lubimy dzialac z zaskoczenia:rofl2:Nie bardzo wprawdzie mam ochote zmieniac mu te tapete,bo ma tam teraz mnie w wersji erotic (wystepuje jako naga cycolina :tak::laugh2:) no ale na dzien taty sie poswiece i zmienie mu na Juli a co:-p

Sara27- Matko Boża...co za zboczeńcy ;-) z kim ja się zadaję??? :-D;-) ......................................że też ja na to nie wpadłam :baffled:

reklama
Do góry