reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek TYLKO dla chwalipięt!!!

reklama
Kasia - brawo dla Wojtka i dumnej mamy :laugh2:

Co do mówienia, to ta moja panienka chyba nie opanuje tej trudnej sztuki. Znowu przestała gadać, tylko jęki i stęki :-p aaaa mąż podpowiada, że pozostało jej "ej" jak woła kogoś.

Moja tez sto lat, jedynie siedzi ładnie, nie raczkuje tylko wkurza się, że ona na kolanach i nic się nie dzieje, popelzala do tyłu trochę i znów wkurz, bo zamiast przesunąć się do zabawek Oli, to się od nich odsuwa, a teraz kombinuje łapie się łapkami o moje nogi czy leżaczek i skacze na.tyłku jakby wstać chciała, ale nie wie jak i po co....
Za to gada namiętnie i zjada wszystko co w zasięgu ręki, najlepiej idzie bułka, gazety, etui na telefon i bibuła...

Dziewczyny nawet się nie spodziewacie jak szybko (i nagle) dzieciaki zaczną: siadać, raczkowac czy wstawać. Ja obniżyłam łóżeczko a kilka dni później Z. zaczęła stawać przy szczebelkach.

Wojtek zaczął siadać przedwczoraj, a ma prawie 8 miesięcy więc jeszcze macie czas :)
Ale za to W KOŃCU zaczął coś przebąkiwać 'Kle ba ba ba agg niee' także chyba w końcu doczekałam się gaworzenia :)

Jedynie co to teraz usypianie bardziej uciążliwe jest bo kładę go on wstaję, kładę on wstaje, kładę on wstaje tak z 15x potem jest wrzask i zasypia :p

reklama
Do góry