reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
macy - może i słuszna uwaga to wówczas..... Maluszek u doktora - szczepienia, leki, badania okresowe i inne.
Asiowo - super, że można zmieniać nazwy, dodam tylko, że to moje luxne uwagi,. może ktoś ma inne propozycje
Tak się jeszcze zastanawiam nad pielęgnacją.... bo co tam pisać obecnie skoro tyle jest szczegółowych wątkow - może więc pielęgnacje połaczyc z tą kupą i nazwać:
Pięlęgnacja... i nie mam weny
edit: dziewczyny może jeszcze listę stycznowek i poznajmy się do archiwum? przeca się już znamy )
Asiowo - super, że można zmieniać nazwy, dodam tylko, że to moje luxne uwagi,. może ktoś ma inne propozycje
Tak się jeszcze zastanawiam nad pielęgnacją.... bo co tam pisać obecnie skoro tyle jest szczegółowych wątkow - może więc pielęgnacje połaczyc z tą kupą i nazwać:
Pięlęgnacja... i nie mam weny
edit: dziewczyny może jeszcze listę stycznowek i poznajmy się do archiwum? przeca się już znamy )
Ostatnia edycja:
Co do tego co napisała Kaja to
1.
2.
3. co do szcześliwego dzieciństwa wychowanie z zabawkami mi nie pasuje zostawiłabym z wątkiem zakupy dla maluszka który wyparował ;-)
4. Umiejętności a waga to też w sumie nie to samo bo w jednym o ćwiczeniach i to co umieją dzieci a w drugim jak rosną itd...
5. jak napisane ;-)
6. tez bym połączyła
7. Kupy to nie wiem sama co z nimi ;-)
8.
9. Bym napisała szczepienia z dużej litery
10. Na 10 się zgadzam :-)
i w słowie Archium dopisałabym W ;-)
1.
2.
3. co do szcześliwego dzieciństwa wychowanie z zabawkami mi nie pasuje zostawiłabym z wątkiem zakupy dla maluszka który wyparował ;-)
4. Umiejętności a waga to też w sumie nie to samo bo w jednym o ćwiczeniach i to co umieją dzieci a w drugim jak rosną itd...
5. jak napisane ;-)
6. tez bym połączyła
7. Kupy to nie wiem sama co z nimi ;-)
8.
9. Bym napisała szczepienia z dużej litery
10. Na 10 się zgadzam :-)
i w słowie Archium dopisałabym W ;-)
A
Asiowo
Gość
piszcie, bedziemy zmieniac na biezaco;-)
Juz pisze do administracji o zmiane nazwy, bo archium zle wyglada
Juz pisze do administracji o zmiane nazwy, bo archium zle wyglada
A
Asiowo
Gość
Ja kopiowałam Juz poprawiam...
Moze tak byc czy cos nie tak?
I co robimy z nasza lista dzieciaków? Zostaje tu gdzie jest czy tez do archiwum?
Ja bym zostawiła tam gdzie jest
I co robimy z nasza lista dzieciaków? Zostaje tu gdzie jest czy tez do archiwum?
Ja kopiowałam Juz poprawiam...
ja bym zostawiła a gratulacje do archiwum dała
A
Asiowo
Gość
ja bym zostawiła a gratulacje do archiwum dała
aaa, fakt! zrobione
Zastanawiam sie jeszcze czy cwiczen nie wrzucic do pielegnacji i dopisać za kupkami i skóra, cwiczenia... ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny,
wiem, że nie chodzi o mnożenie wątkow, ale pomyślałam, że przydałby sie taki o okazjach cenowych, promocjach itd.... Supermarkety są wszechobecne i może się okazać, że ktoś będzie chciał skorzystać (ja np. kupiłam wczoraj w tesco słoiczki z owocami z BoboVity od 4 m-ca 2 szt. po 3,29, oraz pieluszki Happy rozm.3 - 82szt. za 34.99, co daje )
Co Wy na to?
wiem, że nie chodzi o mnożenie wątkow, ale pomyślałam, że przydałby sie taki o okazjach cenowych, promocjach itd.... Supermarkety są wszechobecne i może się okazać, że ktoś będzie chciał skorzystać (ja np. kupiłam wczoraj w tesco słoiczki z owocami z BoboVity od 4 m-ca 2 szt. po 3,29, oraz pieluszki Happy rozm.3 - 82szt. za 34.99, co daje )
Co Wy na to?
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dziewczyny, a zdecydowałyście co z tym modem?
Podziel się: